TR EN

MÖNÜ PLANLAMA VE MALİYET KONTROLÜ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GSY225 MÖNÜ PLANLAMA VE MALİYET KONTROLÜ 3 3 3 6

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Kitap Okuma, Literatür İncelemesi Menü ve Menü Planlama Kavramları Uygulamalı anlatım
2 Kitap Okuma, Literatür İncelemesi Menü Sınıflandırılması ve Menü Çeşitleri Uygulamalı anlatım
3 Kitap Okuma, Literatür İncelemesi Menü Planlama Süreci ve Geliştirmenin Amaçları Uygulamalı anlatım
4 Kitap Okuma, Literatür İncelemesi Klasik Menü ve Modern Menü Uygulamalı anlatım
5 Kitap Okuma, Literatür İncelemesi Menü ile ilgili Biçimsel Çalışmalar Uygulamalı anlatım
6 Kitap Okuma, Literatür İncelemesi Menü Fiyatlandırma Uygulamalı anlatım
7 Kitap Okuma, Literatür İncelemesi Menülerde Doğruluk Uygulamalı anlatım
8 - ARA SINAV -
9 Kitap Okuma, Literatür İncelemesi Maliyet Kavramı, Maliyet Belirleme Unsurları, Menüde Tedarik Yöntemleri Uygulamalı anlatım
10 Kitap Okuma, Literatür İncelemesi İşletme Tiplerine Göre Menü Planlaması Uygulamalı anlatım
11 Kitap Okuma, Literatür İncelemesi Yiyecek İçecek Maliyet Kontrol Süreci Uygulamalı anlatım
12 Kitap Okuma, Literatür İncelemesi Maliyet ve Satışların Analizi Uygulamalı anlatım
13 Kitap Okuma, Literatür İncelemesi Menü Analiz Yöntemleri Uygulamalı anlatım
14 Kitap Okuma, Literatür İncelemesi Menü Tutundurma Uygulamalı anlatım
15 Kitap Okuma, Literatür İncelemesi Menü Pazarlama Stratejileri ve Kurulumları Uygulamalı anlatım
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -