1 |
Reçete İnceleme, Literatür Araştırması |
Sebze, meyve,baklagil ve bileşenleri |
Uygulama |
2 |
Reçete İnceleme, Literatür Araştırması |
Bitkisel ve hayvansal yağların özellikleri |
Uygulama |
3 |
Reçete İnceleme, Literatür Araştırması |
Sebze ve meyve bileşenlerinin mutfaktaki kullanım alanları |
Uygulama |
4 |
Reçete İnceleme, Literatür Araştırması |
Tahıl ürünleri ve bileşenleri |
Uygulama |
5 |
Reçete İnceleme, Literatür Araştırması |
Kanatlı kümes ve av hayvanlarının yapısı ve diğer özellikleri |
Uygulama |
6 |
Reçete İnceleme, Literatür Araştırması |
Deniz mahsulleri yapısı ve diğer özellikleri |
Uygulama |
7 |
Reçete İnceleme, Literatür Araştırması |
Kabuklu deniz mahsullerinin yapısı ve diğer özellikleri |
Uygulama |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Reçete İnceleme, Literatür Araştırması |
Ders tekrarı |
Uygulama |
10 |
Reçete İnceleme, Literatür Araştırması |
Temel pişirme teknikleri (Boiling , Poche, Braising, Blaching) |
Uygulama |
11 |
Reçete İnceleme, Literatür Araştırması |
Temel pişirme teknikleri(Frying ,Confit, Souted) |
Uygulama |
12 |
Reçete İnceleme, Literatür Araştırması |
Temel pişirme teknikleri (Roti, Cuit Au Four, Frit) |
Uygulama |
13 |
Reçete İnceleme, Literatür Araştırması |
Temel pişirme teknikleri (Gratine, Glaze, Rosto) |
Uygulama |
14 |
Reçete İnceleme, Literatür Araştırması |
Temel pişirme teknikleri (Sousvide - Dehidrasyon) |
Uygulama |
15 |
Reçete İnceleme, Literatür Araştırması |
Temel hamurların yapısı özellikleri ve işlenmesi |
Uygulama |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |