1 |
Literatür İnceleme, Okuma |
GIDA TRENDLERİ VE GLOBAL LEZZETLER |
Soru-Cevap, Tartışma |
2 |
Literatür İnceleme, Okuma |
GIDA İNANÇLARI VE RİTÜELLERİ |
Soru-Cevap, Tartışma |
3 |
Literatür İnceleme, Okuma |
BÖLGESEL LEZZET ALGILARINI ETKİLEYEN FAKTÖRLER |
Soru-Cevap, Tartışma |
4 |
Literatür İnceleme, Okuma |
ANADOLU YEMEK TARİHİ 1 |
Soru-Cevap, Tartışma |
5 |
Literatür İnceleme, Okuma |
ANADOLU YEMEK TARİHİ 2 |
Soru-Cevap, Tartışma |
6 |
Literatür İnceleme, Okuma |
YEMEK DİZAYNI VE RENK BİLİMİ |
Soru-Cevap, Tartışma |
7 |
Literatür İnceleme, Okuma |
SUNUM TEKNİKLERİ |
Soru-Cevap, Tartışma |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür İnceleme, Okuma |
GIDA TEMİNİ VE YÖNETİMİ |
Soru-Cevap, Tartışma |
10 |
Literatür İnceleme, Okuma |
ARTİZANAL EKMEK İŞLEMECİLİĞİ |
Soru-Cevap, Tartışma |
11 |
Literatür İnceleme, Okuma |
BOTANİK VE ATA TOHUMLARI İŞLEMECİLİĞİ |
Soru-Cevap, Tartışma |
12 |
Literatür İnceleme, Okuma |
FERMENTE ÜRÜN YAPIMLARI |
Soru-Cevap, Tartışma |
13 |
Literatür İnceleme, Okuma |
İŞLENMİŞ ET ÜRÜNLERİ |
Soru-Cevap, Tartışma |
14 |
Literatür İnceleme, Okuma |
PROJE TESLİM VE SUNUM |
Soru-Cevap, Tartışma |
15 |
Literatür İnceleme, Okuma |
PROEJETESLİM VE SUNUM |
Soru-Cevap, Tartışma |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |