TR EN

ARTISANAL PRODUCTS COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
GSY319 ARTISANAL PRODUCTS 5 3 3 5

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 Literatür İnceleme, Okuma GIDA TRENDLERİ VE GLOBAL LEZZETLER Soru-Cevap, Tartışma
2 Literatür İnceleme, Okuma GIDA İNANÇLARI VE RİTÜELLERİ Soru-Cevap, Tartışma
3 Literatür İnceleme, Okuma BÖLGESEL LEZZET ALGILARINI ETKİLEYEN FAKTÖRLER Soru-Cevap, Tartışma
4 Literatür İnceleme, Okuma ANADOLU YEMEK TARİHİ 1 Soru-Cevap, Tartışma
5 Literatür İnceleme, Okuma ANADOLU YEMEK TARİHİ 2 Soru-Cevap, Tartışma
6 Literatür İnceleme, Okuma YEMEK DİZAYNI VE RENK BİLİMİ Soru-Cevap, Tartışma
7 Literatür İnceleme, Okuma SUNUM TEKNİKLERİ Soru-Cevap, Tartışma
8 - ARA SINAV -
9 Literatür İnceleme, Okuma GIDA TEMİNİ VE YÖNETİMİ Soru-Cevap, Tartışma
10 Literatür İnceleme, Okuma ARTİZANAL EKMEK İŞLEMECİLİĞİ Soru-Cevap, Tartışma
11 Literatür İnceleme, Okuma BOTANİK VE ATA TOHUMLARI İŞLEMECİLİĞİ Soru-Cevap, Tartışma
12 Literatür İnceleme, Okuma FERMENTE ÜRÜN YAPIMLARI Soru-Cevap, Tartışma
13 Literatür İnceleme, Okuma İŞLENMİŞ ET ÜRÜNLERİ Soru-Cevap, Tartışma
14 Literatür İnceleme, Okuma PROJE TESLİM VE SUNUM Soru-Cevap, Tartışma
15 Literatür İnceleme, Okuma PROEJETESLİM VE SUNUM Soru-Cevap, Tartışma
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -