TR EN

SAUCES AND SOUPS COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
GSY324 SAUCES AND SOUPS 5 4 2 5

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 Araştırma, Reçete İnceleme Çorba kategorileri Uygulama
2 Araştırma, Reçete İnceleme Et ve tavuk suları Uygulama
3 Araştırma, Reçete İnceleme Geleneksel çorbalar Uygulama
4 Araştırma, Reçete İnceleme Dünya mutfağından çorbalar Uygulama
5 Araştırma, Reçete İnceleme Çorba hazırlama prensipleri Uygulama
6 Araştırma, Reçete İnceleme Çorba sunumları Uygulama
7 Araştırma, Reçete İnceleme Çorbalara göre menüler Uygulama
8 - ARA SINAV -
9 Araştırma, Reçete İnceleme Ders tekrarı Uygulama
10 Araştırma, Reçete İnceleme Sos kategorileri Uygulama
11 Araştırma, Reçete İnceleme Sos hazırlama ilkeleri Uygulama
12 Araştırma, Reçete İnceleme Ürüne göre sos seçimi Uygulama
13 Araştırma, Reçete İnceleme Beş ana sos ve türevleri Uygulama
14 Araştırma, Reçete İnceleme Soslarla yapılan dekorlar Uygulama
15 Araştırma, Reçete İnceleme Ders tekrarı Uygulama
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -