Code | Name of the Course Unit | Semester | In-Class Hours (T+P) | Credit | ECTS Credit |
---|---|---|---|---|---|
ASP101 | COOKING METHODS - I | 1 | 4 | 3 | 6 |
SOURCE MATERIALS & RECOMMENDED READING |
---|
Eryılmaz, Leman C. Yemek Pişirme. Remzi Kitabevi |
Pişirme Yöntemleri ve Teknikleri I-II, Ayhan Gökdemir, Detay Yayıncılık |
Gürman, Ülker. Yemek Pişirme Tekmikleri ve Uygulaması. MEB Yayınları |
Pişirme Yöntemleri, Nevzat Eraslan, Detay Yayıncılık |
Mutfak Sırları-Dünya Mutfaklarından Tecrübeler-Doğru Araç Gereç Seçimi-Tarifler, Chuck Williams (Editör), NTV Yayınları |
The Professional Chef 9e, Culinary Institute of America (CIA), John Wiley & Sons. Inc. |