| Baysal, A. (2018). Diyet el kitabı. Hatipoğlu Yayınevi. | 
                            
                                | İnanç, N. (2022). Beslenme ilkeleri I. Hedef Yayıncılık. | 
                            
                                | Mahan, L. K., Escott-Stump, S., Raymond, J. L., & Krause, M. V. (2012). Krause's food & the nutrition care process [E-book]. Elsevier Health Sciences. | 
                            
                                | Özilgen, Z. S. (2019). Cooking as a chemical reaction: Culinary science with experiments. CRC Press. | 
                            
                                | Şanlıer, N., Ulusoy, H. G., & Ceyhun Sezgin, A. (2019). Beslenme ilkeleri laboratuvar uygulamaları. Vize Yayıncılık. | 
                            
                                | T.C. Sağlık Bakanlığı. (2019). Türkiye beslenme rehberi TÜBER 2019 (Yayın No: 1031). Sağlık Bakanlığı Yayınları. |