Beyhan, Y. (2022). Toplu Beslenme Yapılan Kurumlarda Yönetim ve Organizasyonu. Ankara Nobel Tıp Kitabevi. |
Beyhan, Y. (1993). Hızlı Hazır Yemek (Fast-food) Yemek Sistemi. Türkiye Diyetisyenler Derneği Yayınları; 6. |
Merdol, T. K. (2003). Standart yemek tarifeleri: toplu beslenme yapılan kurumlar için. Ankara: Hatipoğlu Yayınevi. |
Baysal, A., & Kutluay, M. (2009). Yemek Planlama Kuralları ve Yıllık Yemek Listeleri. Ankara: Hatipoğlu yayınevi.
Prof.Dr. Ayşe Baysal, Prof.Dr. Türkan Kutluay Merdol |
Kutluay Merdol T, Birer S (1981). Kurum Beslenmesi, Milli Eğitim Bakanlığı |
Beyhan, Y. (1998). Toplu Beslenme Yapılan Kurumlarda Yönetim ve Organizasyon: Toplu Beslenme Sistemlerinde Menü |
Yönetim ve Denetimi. Hizmet İçi Eğitim Seminerleri, 5-9.
Payne-Palacio, J. , Theis, M. (2005). Introduction to Foodservice. 10. baskı. New Jersey: Pearson. |