TR EN

INSTITUTIONAL FOOD SERVICES I COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
BEY341 INSTITUTIONAL FOOD SERVICES I 5 3 3 4

SOURCE MATERIALS & RECOMMENDED READING

Baş, M. (2004). Besin hijyeni güvenliği ve HACCP. Sim Matbaacılık Ltd. Şti.
Baysal, A., & Kutluay, M. (2009). Yemek planlama kuralları ve yıllık yemek listeleri. Hatipoğlu Yayınevi.
Beyhan, Y. (2022). Toplu beslenme yapılan kurumlarda yönetim ve organizasyonu. Nobel Tıp Kitabevi.
Bilici, S. (Ed.). (2021). Toplu beslenme sistemleri. Hedef Yayıncılık ve Mühendislik.
Merdol, T. K. (2003). Standart yemek tarifeleri: Toplu beslenme yapılan kurumlar için. Hatipoğlu Yayınevi.
Payne-Palacio, J., & Theis, M. (2005). Introduction to foodservice (10th ed.). Pearson.