TR EN

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ I DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
BEY341 TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ I 5 3 3 4

KAYNAKLAR

Beyhan, Y. (2022). Toplu Beslenme Yapılan Kurumlarda Yönetim ve Organizasyonu. Ankara Nobel Tıp Kitabevi.
Beyhan, Y. (1993). Hızlı Hazır Yemek (Fast-food) Yemek Sistemi. Türkiye Diyetisyenler Derneği Yayınları; 6.
Merdol, T. K. (2003). Standart yemek tarifeleri: toplu beslenme yapılan kurumlar için. Ankara: Hatipoğlu Yayınevi.
Baysal, A., & Kutluay, M. (2009). Yemek Planlama Kuralları ve Yıllık Yemek Listeleri. Ankara: Hatipoğlu yayınevi. Prof.Dr. Ayşe Baysal, Prof.Dr. Türkan Kutluay Merdol