TR EN

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ I DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
BEY341 TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ I 5 3 3 4

KAYNAKLAR

Baş, M. (2004). Besin hijyeni güvenliği ve HACCP. Sim Matbaacılık Ltd. Şti.
Baysal, A., & Kutluay, M. (2009). Yemek planlama kuralları ve yıllık yemek listeleri. Hatipoğlu Yayınevi.
Beyhan, Y. (2022). Toplu beslenme yapılan kurumlarda yönetim ve organizasyonu. Nobel Tıp Kitabevi.
Bilici, S. (Ed.). (2021). Toplu beslenme sistemleri. Hedef Yayıncılık ve Mühendislik.
Merdol, T. K. (2003). Standart yemek tarifeleri: Toplu beslenme yapılan kurumlar için. Hatipoğlu Yayınevi.
Payne-Palacio, J., & Theis, M. (2005). Introduction to foodservice (10th ed.). Pearson.