1 |
- |
Dersin tanımı ve öğrencilere aktarımı |
Anlatım, Soru-cevap |
2 |
Literatür araştırması |
Yiyecek içecek servisi |
Anlatım,Soru-cevap |
3 |
Literatür araştırması |
Yiyecek içecek bölümün amacı, yeri ve önemi |
Anlatım,Soru-cevap |
4 |
Literatür araştırması |
Yiyecek içecek servisinin diğer bölümlerle ilişkisi |
Anlatım,Soru-cevap |
5 |
Literatür araştırması |
Yiyecek içecek personelinin nitelikleri |
Anlatım,Soru-cevap |
6 |
Literatür araştırması |
Servis departmanı organizasyon planı |
Anlatım |
7 |
Literatür araştırması |
Yiyecek İçecek müdürünün görevleri |
Anlatım,Soru-cevap |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür araştırması |
Kaptan,Garson, Komi,Sommelier kavramların tanımlanması ve görevleri |
- |
10 |
Literatür araştırması |
Servis personelinin kıyafetinde dikkat etmesi gereken noktalar |
Anlatım,Soru-cevap |
11 |
Literatür araştırması |
Kişisel hijyende dikkat etmesi gereken noktalar |
Anlatım,Soru-cevap |
12 |
Literatür araştırması |
Yiyecek-İçecek personelinde bulunması gereken temel özellikler |
Anlatım,Soru-cevap |
13 |
Literatür araştırması |
Servis arabaları çeşitleri ve özellikleri |
Anlatım |
14 |
Literatür araştırması |
Servant çeşitleri ve özellikleri |
Anlatım |
15 |
Literatür araştırması |
Kuver tanımı ve çeşitleri |
Anlatım,Soru-cevap |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |