1 |
Literatür araştırması |
Tanışma ve gıda kimyası e biyokimyasına giriş |
Anlatım |
2 |
Literatür araştırması |
Su |
Anlatım, Soru-Cevap |
3 |
Literatür araştırması |
Karbonhidrat; kimyasal yapı, sınıflandırma ve adlandırma |
Anlatım, Soru-Cevap |
4 |
Literatür araştırması |
Karbonhidrat ve özellikleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
5 |
Literatür araştırması |
Lipitler; kimyasal yapı, sınıflandırma ve adlandırma |
Anlatım, Soru-Cevap |
6 |
Literatür araştırması |
Lipitler ve özellikleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
7 |
Literatür araştırması |
Proteinler; kimyasal yapı, konformasyon, sınıflandırma ve özellikleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür araştırması |
Biyoaktif bileşikler ve doğal renk maddeleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
10 |
Literatür araştırması |
Vitaminler |
Anlatım, Soru-Cevap |
11 |
Literatür araştırması |
Mineral Maddeler |
Anlatım, Soru-Cevap |
12 |
Literatür araştırması |
Enzimler |
Anlatım, Soru-Cevap |
13 |
Literatür araştırması |
Lezzet bileşikleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
14 |
Literatür araştırması |
Gıda katkı maddeleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
15 |
- |
Genel tekrar |
Anlatım, Soru-Cevap |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |