1 |
- |
Tanışma ve gıda güvenliğine giriş |
Anlatım, Soru-Cevap |
2 |
Literatür araştırması |
Gıda güvenliği |
Anlatım, Soru-Cevap |
3 |
Literatür araştırması |
Gıdalarda bulunan kontaminantlar-Mikrobiyal |
Anlatım, Soru-Cevap |
4 |
Literatür araştırması |
Gıdalarda bulunan kontaminantlar-Kimyasal |
Anlatım, Soru-Cevap |
5 |
Literatür araştırması |
Gıdalarda bulunan kontaminantlar-Kimyasal-Fiziksel |
Anlatım, Soru-Cevap |
6 |
Literatür araştırması |
Gıda kontrolü ve mevzuatına giriş |
Anlatım, Soru-Cevap |
7 |
Literatür araştırması |
Türkiye’de gıda kodeksi ve gıda kontrolü |
Anlatım, Soru-Cevap |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür araştırması |
Gıda kontrol örgütleri ve gıda güvenliğindeki rolleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
10 |
Literatür araştırması |
Gıda mevzuatı-ön gereksinim programları |
Anlatım, Soru-Cevap |
11 |
Literatür araştırması |
Gıda mevzuatı-ön gereksinim programları |
Anlatım, Soru-Cevap |
12 |
Literatür araştırması |
Gıda kalite yönetim sistemleri-ISO |
Anlatım, Soru-Cevap |
13 |
Literatür araştırması |
ISO 22000 (HACCP) Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi |
Anlatım, Soru-Cevap |
14 |
Literatür araştırması |
ISO 22000 (HACCP) Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi |
Anlatım, Soru-Cevap |
15 |
Literatür araştırması |
ISO 22000 (HACCP) Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi |
Anlatım, Soru-Cevap |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |