TR EN

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
GDP255 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 3 2 2 4

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 - SÜT TEKNOLOJİSİNE GİRİŞ -
2 - SÜTÜN FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ -
3 - SÜTTEKİ MİKROORGANİZMALAR -
4 - SÜT LİPİDLERİ -
5 - SÜTÜN AZOTLU MADDELERİ -
6 - SÜTÜN KARBONHİDRATLARI -
7 - SÜT MİNERALLERİ -
8 - ARA SINAV -
9 - SÜTE UYGULANAN TEKNOLOJİK İŞLEMLER -
10 - PEYNİR TEKNOLOJİSİ -
11 - YOĞURT TEKNOLOJİSİ -
12 - TEREYAĞI TEKNOLOJİSİ -
13 - DONDURMA TEKNOLOJİSİ -
14 - ÖDEV SUNUMLARI -
15 - SÜTTEKİ MİNÖR BİLEŞENLER -
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -