SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION
Code |
Name of the Course Unit |
Semester |
In-Class Hours (T+P) |
Credit |
ECTS Credit |
GDP255 |
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ |
3 |
2 |
2 |
4 |
WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY |
Week |
Preparatory |
Topics(Subjects) |
Method |
1 |
- |
SÜT TEKNOLOJİSİNE GİRİŞ |
- |
2 |
- |
SÜTÜN FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ |
- |
3 |
- |
SÜTTEKİ MİKROORGANİZMALAR |
- |
4 |
- |
SÜT LİPİDLERİ |
- |
5 |
- |
SÜTÜN AZOTLU MADDELERİ |
- |
6 |
- |
SÜTÜN KARBONHİDRATLARI |
- |
7 |
- |
SÜT MİNERALLERİ |
- |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
- |
SÜTE UYGULANAN TEKNOLOJİK İŞLEMLER |
- |
10 |
- |
PEYNİR TEKNOLOJİSİ |
- |
11 |
- |
YOĞURT TEKNOLOJİSİ |
- |
12 |
- |
TEREYAĞI TEKNOLOJİSİ |
- |
13 |
- |
DONDURMA TEKNOLOJİSİ |
- |
14 |
- |
ÖDEV SUNUMLARI |
- |
15 |
- |
SÜTTEKİ MİNÖR BİLEŞENLER |
- |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |