1 |
- |
Fransız mutfağındaki teknikler ve yemekleri |
Anlatım,Uygulama |
2 |
Literatür araştırması |
İtalyan mutfağı yemekleri |
Anlatım,Uygulama |
3 |
Literatür araştırması |
Uzak doğu ve asya mutfak kültürüne uygun yemekler |
Anlatım,Uygulama |
4 |
Literatür araştırması |
İspanya mutfağı yemekleri |
Anlatım,Uygulama |
5 |
Literatür araştırması |
Meksika mutfağı yemekleri |
Anlatım,Uygulama |
6 |
Literatür araştırması |
Orta doğu mutfağı |
Anlatım,Uygulama |
7 |
Literatür araştırması |
Orta doğu mutfağı yemekleri |
Anlatım,Uygulama |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür araştırması |
Anadolu mutfak kültürü |
Anlatım,Uygulama |
10 |
Literatür araştırması |
Anadolu mutfağı yemekleri |
Anlatım,Uygulama |
11 |
Literatür araştırması |
Denizaşırı ülke mutfağı ve yemekleri |
Anlatım,Uygulama |
12 |
Literatür araştırması |
Yeni yemek reçetesi araştırması |
Anlatım,Uygulama |
13 |
Literatür araştırması |
Yeni yemek reçetesi tasarlanması |
Anlatım,Uygulama |
14 |
Literatür araştırması |
Yeni yemek reçetesi değerlendirme |
Anlatım,Uygulama |
15 |
Literatür araştırması |
Yeni yapılan yemeği tadıma sunma, yapılan yemeği fotoğraflamak |
Anlatım,Uygulama |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |