| 1 |
- |
Fransız mutfağındaki teknikler ve yemekleri |
Anlatım,Uygulama |
| 2 |
Literatür araştırması |
İtalyan mutfağı yemekleri |
Anlatım,Uygulama |
| 3 |
Literatür araştırması |
Uzak doğu ve asya mutfak kültürüne uygun yemekler |
Anlatım,Uygulama |
| 4 |
Literatür araştırması |
İspanya mutfağı yemekleri |
Anlatım,Uygulama |
| 5 |
Literatür araştırması |
Meksika mutfağı yemekleri |
Anlatım,Uygulama |
| 6 |
Literatür araştırması |
Orta doğu mutfağı |
Anlatım,Uygulama |
| 7 |
Literatür araştırması |
Orta doğu mutfağı yemekleri |
Anlatım,Uygulama |
| 8 |
Literatür araştırması |
Anadolu mutfak kültürü |
Anlatım,Uygulama |
| 9 |
Literatür araştırması |
Anadolu mutfağı yemekleri |
Anlatım,Uygulama |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Literatür araştırması |
Denizaşırı ülke mutfağı ve yemekleri |
Anlatım,Uygulama |
| 12 |
Literatür araştırması |
Yeni yemek reçetesi araştırması |
Anlatım,Uygulama |
| 13 |
Literatür araştırması |
Yeni yemek reçetesi tasarlanması |
Anlatım,Uygulama |
| 14 |
Literatür araştırması |
Yeni yemek reçetesi değerlendirme |
Anlatım,Uygulama |
| 15 |
Literatür araştırması |
Yeni yapılan yemeği tadıma sunma, yapılan yemeği fotoğraflamak |
Anlatım,Uygulama |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |