TR EN

BAKERY PRODUCTS COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
GSY322 BAKERY PRODUCTS 5 4 2 5

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 Kitap okuma Tahıl çeşitleri Uygulama
2 Öğrenci ödev hazırlama Un üretimi Uygulama
3 Kitap okuma Unlu mamüller hakkında genel bilgiler Uygulama
4 Öğrenci ödev hazırlama Unlu mamül üretiminde kullanılan temel araç ve gereçler Uygulama
5 Kitap okuma Unlu mamül üretiminin temel aşamaları Uygulama
6 Literatür taraması Muhtelif unlu mamüllerin üretimi Uygulama
7 Literatür taraması Unlu mamüllerin muhafazası Uygulama
8 - ARA SINAV -
9 Kitap okuma Sıca ve soğuk tatlılar Uygulama
10 Kitap okuma Tatlı türleri ve hazırlanmaları Uygulama
11 Kitap okuma Tatlı süsleme ve dekorasyonu Uygulama
12 Öğrenci ödev hazırlama Tatlıların sunumu Uygulama
13 Öğrenci ödev hazırlama Çikolata yapımı Uygulama
14 Öğrenci ödev hazırlama Çikolatalatı ürünlere şekil verme Uygulama
15 Kitap okuma Çikolata ve çikolatalı ürünlerin muhafazası Uygulama
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -