TR EN

GASTRONOMY AND ARTS COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
GSY421 GASTRONOMY AND ARTS 5 3 3 5

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 Kitap okuma Sanat dalları Ders anlatım
2 Kitap okuma Tarih boyunca sanat Ders anlatım
3 Kitap okuma Sanatın toplumsal etkileri Ders anlatım
4 Kitap okuma Sanatın konu edindiği olaylar Ders anlatım
5 Kitap okuma Sanatın konu edindiği öğeler Ders anlatım
6 Literatür taraması Ünlü sanat eserleri Ders anlatım
7 Literatür taraması Ünlü sanatçılar Ders anlatım
8 - ARA SINAV -
9 Kitap okuma Ders tekrarı Ders anlatım
10 Kitap okuma Çeşitli sanat dallarında gastronomi Ders anlatım
11 Kitap okuma Sanat eserlerinin gastronomiye yaklaşımı Ders anlatım
12 Kitap okuma Gastronomi elementlerinin sanattaki yeri Ders anlatım
13 Kitap okuma Gastronomi üzerine yapılmış ünlü sanat eserleri Ders anlatım
14 Kitap okuma Sanat-Gastronomi ilişkisi Ders anlatım
15 Öğrenci ödev hazırlama Ders tekrarı Ders anlatım
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -