TR EN

VEGAN CUISINE COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
GSY430 VEGAN CUISINE 5 3 3 5

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 Literatür Taraması Vejetaryen Beslenmenin Tanımı ve Nedenleri Anlatım - Soru/Cevap - Tartışma
2 Literatür Taraması Vejetaryen Yemeklerde Kullanılan Malzemeler Anlatım - Soru/Cevap - Tartışma
3 Literatür Taraması Vejetaryen Beslenme Çeşitleri Anlatım - Soru/Cevap - Tartışma
4 Literatür Taraması Vejetaryen Beslenmede Vitamin Dengesi Anlatım - Soru/Cevap - Tartışma
5 Literatür Taraması Vejetaryen Beslenmede Hayvansal Gıdaların İkamesi Anlatım - Soru/Cevap - Tartışma
6 Literatür Taraması Vejetaryen Beslenmenin Sağlık Üzerine Etkisi Anlatım - Soru/Cevap - Tartışma
7 Literatür Taraması Vejetaryen Beslenmeyi Tercih Eden Dahiler Anlatım - Soru/Cevap - Tartışma
8 - ARA SINAV -
9 Literatür Taraması Vejetaryen Beslenmede Dinlerin Etkisi Anlatım - Soru/Cevap - Tartışma
10 Literatür Taraması Vejetaryen Beslenmede Standardizasyon Anlatım - Soru/Cevap - Tartışma
11 Literatür Taraması Vejetaryen Restoranlar Anlatım - Soru/Cevap - Tartışma
12 Literatür Taraması Asya Mutfağında Vejetaryen Beslenme Anlatım - Soru/Cevap - Tartışma
13 Literatür Taraması Yöresel Ürünlerde Vejetaryen Özellikler Anlatım - Soru/Cevap - Tartışma
14 Literatür Taraması Vejetaryen Beslenmede Yemek Reçeteleri Anlatım - Soru/Cevap - Tartışma
15 Literatür Taraması Dünya Genelinde Vejetaryen Beslenme Anlatım - Soru/Cevap - Tartışma
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -