1. YEAR | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1. SEMESTER | |||||||||
CODE | TITLE | PRECONDITION | LANGUAGE OF INSTRUCTION | A | P | L | C | ECTS | |
ATA101 | ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 | |
GDP157 | HİJYEN VE SANİTASYON | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 | |
PEP153 | PASTACILIK TEKNİKLERİ I | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 | |
PEP155 | HAMUR TEKNİKLERİ | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 | |
PEP157 | PATACILIK VE EKMEKCİLİĞE GİRİŞ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 | |
TRD101 | TÜRK DİLİ I | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 | |
YDL101 | YABANCI DİL I (İNG.) | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 | |
A:Academic, P:Practical, L:Laboratory, C:Credit | 16 | 30 |
1. YEAR | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2. SEMESTER | |||||||||
CODE | TITLE | PRECONDITION | LANGUAGE OF INSTRUCTION | A | P | L | C | ECTS | |
ASP156 | MENÜ PLANLAMA | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |
ATA202 | ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 | |
GDP154 | BESLENME İLKELERİ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 | |
PEP154 | PASTACILIK TEKNİKLERİ II | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 4 | |
PEP156 | EKMEK YAPIMI VE FIRINCILIK I | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 4 | |
PEP158 | YÖRESEL TATLI YAPIM TEKNİKLERİ | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 4 | |
TRD102 | TÜRK DİLİ II | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 | |
YDL102 | YABANCI DİL II (İNG.) | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 | |
A:Academic, P:Practical, L:Laboratory, C:Credit | 19 | 30 |
2. YEAR | |||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3. SEMESTER | |||||||||||||||
CODE | TITLE | PRECONDITION | LANGUAGE OF INSTRUCTION | A | P | L | C | ECTS | |||||||
ASP151 | GASTRONOMİ TARİHİ VE KÜLTÜRÜ | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 | |||||||
MYO299 | YAZ STAJI | - | Türkçe | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | |||||||
PEP251 | EKMEK YAPIMI VE FIRINCILIK II | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 | |||||||
PEP253 | ÇİKOLATA SANATI | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 | |||||||
- |
PROGRAM DIŞI SEÇMELİ |
- | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 | |||||||
|
|||||||||||||||
- |
PROGRAM SEÇMELİ |
- | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 | |||||||
|
|||||||||||||||
- |
PROGRAM SEÇMELİ |
- | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 | |||||||
|
|||||||||||||||
A:Academic, P:Practical, L:Laboratory, C:Credit | 12 | 30 |
2. YEAR | |||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
4. SEMESTER | |||||||||||||||
CODE | TITLE | PRECONDITION | LANGUAGE OF INSTRUCTION | A | P | L | C | ECTS | |||||||
PEP252 | YARATICI PASTA VE TATLI UYGULAMALARI | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 4 | |||||||
PEP254 | PASTACILIKTA DEKORASYON | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 | |||||||
PEP256 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 | |||||||
- |
PROGRAM DIŞI SEÇMELİ |
- | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 | |||||||
|
|||||||||||||||
- |
PROGRAM SEÇMELİ |
- | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 | |||||||
|
|||||||||||||||
- |
PROGRAM SEÇMELİ |
- | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 | |||||||
|
|||||||||||||||
A:Academic, P:Practical, L:Laboratory, C:Credit | 12 | 30 |
Total Credit : 59 , Total ECTS : 120 |
---|