TR EN

Müfredat

1. YIL
1. YARIYIL
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
ATA101 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I - Türkçe 2 0 0 2 2
PEP101 PASTACILIK VE EKMEKÇİLİĞE GİRİŞ - Türkçe 2 0 0 2 5
PEP103 HAMUR TEKNİKLERİ - Türkçe 0 4 0 2 6
PEP105 PASTACILIK TEKNİKLERİ I - Türkçe 0 4 0 2 6
PEP107 GIDA GÜVENLİĞİ VE HİJEN, SANİTASYON - Türkçe 3 0 0 3 6
TRD101 TÜRK DİLİ I - Türkçe 2 0 0 2 2
YDL101 YABANCI DİL I (İNG.) - İngilizce 3 0 0 3 3
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi 16 30
1. YIL
2. YARIYIL
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
ATA202 ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II - Türkçe 2 0 0 2 2
PEP102 PASTACILIK TEKNİKLERİ II - Türkçe 0 4 0 2 5
PEP104 YÖRESEL EKMEK YAPIMI - Türkçe 0 4 0 2 4
PEP106 UNLU MAMULLERDE GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ - Türkçe 3 0 0 3 4
PEP108 UNLU MAMULLERDE GIDA KATKI MADDELERİ - Türkçe 3 0 0 3 4
PEP110 MENÜ PLANLAMA - Türkçe 2 0 0 2 6
TRD102 TÜRK DİLİ II - Türkçe 2 0 0 2 2
YDL102 YABANCI DİL II (İNG.) - İngilizce 3 0 0 3 3
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi 19 30
2. YIL
3. YARIYIL
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- Türkçe 2 0 0 2 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
ASP210 MUTFAK TARİHİ VE KÜLTÜRÜ - Türkçe 2 0 0 2 5
- Türkçe 3 0 0 3 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- Türkçe 2 0 0 2 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
PEP201 ÇİKOLATA SANATI - Türkçe 0 4 0 2 4
PEP205 ULUSLARARASI EKMEK YAPIMI - Türkçe 0 4 0 2 5
PEP299 YAZ STAJI - Türkçe 0 0 0 0 1
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi 13 30
2. YIL
4. YARIYIL
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- Türkçe 2 0 0 2 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- Türkçe 3 0 0 3 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- Türkçe 2 0 0 2 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
GDP106 GIDA İŞLEME İLKELERİ - Türkçe 2 0 0 2 5
PEP202 PASTACILIKTA DEKORASYON - Türkçe 0 4 0 2 5
PEP206 YARATICI PASTA VE TATLI UYGULAMALARI - Türkçe 0 4 0 2 5
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi 13 30
Toplam Kredi : 61 , Toplam AKTS : 120