| 1. YIL | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1. YARIYIL | ||||||||
| KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS |
| ATA101 | ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
| GDP157 | HİJYEN VE SANİTASYON | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 |
| PEP153 | PASTACILIK TEKNİKLERİ I | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
| PEP155 | HAMUR TEKNİKLERİ | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
| PEP157 | PASTACILIK VE EKMEKÇİLİĞE GİRİŞ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
| TRD101 | TÜRK DİLİ I | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
| YDL101 | YABANCI DİL I (İNG.) | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
| T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 16 | 30 | ||||||
| 1. YIL | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 2. YARIYIL | ||||||||
| KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS |
| ASP156 | MENÜ PLANLAMA | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
| ATA202 | ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
| GDP154 | BESLENME İLKELERİ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
| PEP154 | PASTACILIK TEKNİKLERİ II | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 4 |
| PEP156 | EKMEK YAPIMI VE FIRINCILIK I | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 4 |
| PEP158 | YÖRESEL TATLI YAPIM TEKNİKLERİ | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 4 |
| TRD102 | TÜRK DİLİ II | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
| YDL102 | YABANCI DİL II (İNG.) | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
| T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 19 | 30 | ||||||
| 2. YIL | |||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 3. YARIYIL | |||||||||||||||||
| KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS | |||||||||
| ASP151 | GASTRONOMİ TARİHİ VE KÜLTÜRÜ | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 | |||||||||
| MYO299 | YAZ STAJI | - | Türkçe | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | |||||||||
| PEP251 | EKMEK YAPIMI VE FIRINCILIK II | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 | |||||||||
| PEP253 | ÇİKOLATA SANATI | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 | |||||||||
- |
PROGRAM DIŞI SEÇMELİ |
- | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
PROGRAM SEÇMELİ |
- | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
PROGRAM SEÇMELİ |
- | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
| T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 12 | 30 | |||||||||||||||
| 2. YIL | |||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 4. YARIYIL | |||||||||||||||||
| KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS | |||||||||
| PEP252 | YARATICI PASTA VE TATLI UYGULAMALARI | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 4 | |||||||||
| PEP254 | PASTACILIKTA DEKORASYON | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 | |||||||||
| PEP256 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 | |||||||||
- |
PROGRAM DIŞI SEÇMELİ |
- | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
PROGRAM SEÇMELİ |
- | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
PROGRAM SEÇMELİ |
- | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
| T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 12 | 30 | |||||||||||||||
| Toplam Kredi : 59 , Toplam AKTS : 120 |
|---|