1. YIL | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1. YARIYIL | ||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS |
ATA101 | ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
PEP101 | PASTACILIK VE EKMEKÇİLİĞE GİRİŞ | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 |
PEP103 | HAMUR TEKNİKLERİ | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
PEP105 | PASTACILIK TEKNİKLERİ I | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
PEP107 | GIDA GÜVENLİĞİ VE HİJEN, SANİTASYON | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
TRD101 | TÜRK DİLİ I | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
YDL101 | YABANCI DİL I (İNG.) | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 16 | 30 |
1. YIL | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2. YARIYIL | ||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS |
ATA202 | ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
PEP102 | PASTACILIK TEKNİKLERİ II | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 |
PEP104 | YÖRESEL EKMEK YAPIMI | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 4 |
PEP106 | UNLU MAMULLERDE GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 |
PEP108 | UNLU MAMULLERDE GIDA KATKI MADDELERİ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 |
PEP110 | MENÜ PLANLAMA | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 6 |
TRD102 | TÜRK DİLİ II | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
YDL102 | YABANCI DİL II (İNG.) | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 19 | 30 |
2. YIL | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3. YARIYIL | |||||||||||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS | |||||||||
- |
ALAN DIŞI SEÇMELİ Y-31 |
- | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
ASP210 | MUTFAK TARİHİ VE KÜLTÜRÜ | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 | |||||||||
- |
BÖLÜM SEÇMELİ Y-31 |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
BÖLÜM SEÇMELİ Y-32 |
- | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
PEP201 | ÇİKOLATA SANATI | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 4 | |||||||||
PEP205 | ULUSLARARASI EKMEK YAPIMI | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 | |||||||||
PEP299 | YAZ STAJI | - | Türkçe | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | |||||||||
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 13 | 30 |
2. YIL | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
4. YARIYIL | |||||||||||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS | |||||||||
- |
ALAN DIŞI SEÇMELİ Y-41 |
- | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
BÖLÜM SEÇMELİ Y-41 |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
BÖLÜM SEÇMELİ Y-42 |
- | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
GDP106 | GIDA İŞLEME İLKELERİ | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 | |||||||||
PEP202 | PASTACILIKTA DEKORASYON | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 | |||||||||
PEP206 | YARATICI PASTA VE TATLI UYGULAMALARI | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 5 | |||||||||
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 13 | 30 |
Toplam Kredi : 61 , Toplam AKTS : 120 |
---|