Code | Name of the Course Unit | Semester | In-Class Hours (T+P) | Credit | ECTS Credit |
---|---|---|---|---|---|
BEY145 | PRINCIPLES AND PRACTICES OF NUTRITION I | 1 | 6 | 4 | 6 |
SOURCE MATERIALS & RECOMMENDED READING |
---|
Smolin, L., & Grosvenor, M. (n.d.). Nutrition, science and applications (4th ed.). Wiley. |
Baysal, A. (2018). Diyet el kitabı. Hatipoğlu Yayınevi. |
T.C. Sağlık Bakanlığı. (2019). Türkiye beslenme rehberi TÜBER 2019 (Yayın No: 1031). Sağlık Bakanlığı Yayınları. |
Şanlıer, N., Ulusoy, H. G., & Ceyhun Sezgin, A. (2019). Beslenme ilkeleri laboratuvar uygulamaları. Vize Yayıncılık. |
İnanç, N. (2022). Beslenme ilkeleri I. Hedef Yayıncılık. |