| Code | Name of the Course Unit | Semester | In-Class Hours (T+P) | Credit | ECTS Credit | 
|---|---|---|---|---|---|
| BEY248E | FOOD MICROBIOLOGY AND FOOD SAFETY | 4 | 4 | 3 | 4 | 
| SOURCE MATERIALS & RECOMMENDED READING | 
|---|
| Buzrul, S. (Ed.). (2024). Gıda mikrobiyolojisi (1. baskı). Akademisyen Kitabevi. | 
| Erkmen, O. (Ed.). (2021). Gıda mikrobiyolojisi (6. baskı). Efil Yayınları. | 
| Erol, İ. (2022). Gıda hijyeni ve mikrobiyolojisi. Nobel Tıp Kitabevleri. | 
| Ray, B., Bhunia, A., & Heperkan, D. (2016). Temel gıda mikrobiyolojisi. Nobel Akademik. | 
| Tayar, M., & Hecer, C. (2015). Gıda mikrobiyolojisi. Dora Basım Yayın. |