Code | Name of the Course Unit | Semester | In-Class Hours (T+P) | Credit | ECTS Credit |
---|---|---|---|---|---|
BEY341 | INSTITUTIONAL FOOD SERVICES I | 5 | 3 | 3 | 4 |
SOURCE MATERIALS & RECOMMENDED READING |
---|
Beyhan, Y. (2022). Toplu Beslenme Yapılan Kurumlarda Yönetim ve Organizasyonu. Ankara Nobel Tıp Kitabevi. |
Beyhan, Y. (1993). Hızlı Hazır Yemek (Fast-food) Yemek Sistemi. Türkiye Diyetisyenler Derneği Yayınları; 6. |
Merdol, T. K. (2003). Standart yemek tarifeleri: toplu beslenme yapılan kurumlar için. Ankara: Hatipoğlu Yayınevi. |
Baysal, A., & Kutluay, M. (2009). Yemek Planlama Kuralları ve Yıllık Yemek Listeleri. Ankara: Hatipoğlu yayınevi. Prof.Dr. Ayşe Baysal, Prof.Dr. Türkan Kutluay Merdol |