Code | Name of the Course Unit | Semester | In-Class Hours (T+P) | Credit | ECTS Credit |
---|---|---|---|---|---|
GSY115 | INTRODUCTION TO GASTRONOMY | 1 | 3 | 3 | 6 |
SOURCE MATERIALS & RECOMMENDED READING |
---|
Akbaba, A. ve Çetinkaya, N. (2018). Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Detay Yayıncılık. |
Sarıışık, M. (2017). Tüm Yönleriyle Gastronomi Bilimi, Detay Yayıncılık. |
Pollan, M. (2007). Etobur-Otobur İkilemi, Penguin. |
Brillat-Savarin, J.A. (2012). Lezzetin Fizyolojisi, Oğlak, Ankara. |
Orhun, D ve Akıllı, K. (2019). Yedikleriniz Davranışlarınız Olur. Velespit Yayınları. |
Food In Life, Food Time Dergi, Food and Travel (Süreli Yayın). |