TR EN

GASTRONOMİYE GİRİŞ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GSY115 GASTRONOMİYE GİRİŞ 1 3 3 6

KAYNAKLAR

Akbaba, A. ve Çetinkaya, N. (2018). Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Detay Yayıncılık.
Sarıışık, M. (2017). Tüm Yönleriyle Gastronomi Bilimi, Detay Yayıncılık.
Pollan, M. (2007). Etobur-Otobur İkilemi, Penguin.
Brillat-Savarin, J.A. (2012). Lezzetin Fizyolojisi, Oğlak, Ankara.
Orhun, D ve Akıllı, K. (2019). Yedikleriniz Davranışlarınız Olur. Velespit Yayınları.
Food In Life, Food Time Dergi, Food and Travel (Süreli Yayın).