TR EN

Total Course & Programme Outcome Relationship

Level of Contribution

0 1 2 3 4 5

Compulsory Course Units

Name of the Course Unit 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 T %
GASTRONOMİ TARİHİ VE KÜLTÜRÜ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 126 140
MENÜ PLANLAMA 5 5 4 5 5 4 5 5 4 5 5 5 4 4 5 4 4 5 5 4 4 5 5 4 4 5 5 5 5 134 148,89
PRINCIPLES OF ATATURK AND THE HISTORY OF TURKISH REVOLUTION I 0 0 0 1 1 1 0 0 0 0 1 0 0 1 1 1 0 0 0 1 0 0 0 0 1 0 0 0 0 9 10
PRINCIPLES OF ATATURK AND HISTORY OF TURKISH REVOLUTION II 0 0 1 1 0 0 0 1 1 0 0 1 1 0 0 1 0 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 1 13 14,44
BESLENME İLKELERİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 145 161,11
HİJYEN VE SANİTASYON 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 145 161,11
YAZ STAJI 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
PASTACILIK TEKNİKLERİ I 5 5 4 4 4 5 5 5 5 5 4 4 4 5 5 5 5 5 5 4 4 1 1 4 4 4 5 5 5 126 140
PASTACILIK TEKNİKLERİ II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
HAMUR TEKNİKLERİ 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 4 4 4 5 5 5 5 4 5 4 4 1 1 5 5 5 4 4 5 127 141,11
EKMEK YAPIMI VE FIRINCILIK I 4 4 5 5 5 4 4 4 5 4 5 5 5 5 4 5 5 5 5 5 5 1 1 5 4 4 4 5 5 127 141,11
PATACILIK VE EKMEKCİLİĞE GİRİŞ 4 4 4 4 5 5 5 5 4 4 5 5 5 4 4 5 5 5 5 5 5 1 1 4 4 4 5 5 5 126 140
YÖRESEL TATLI YAPIM TEKNİKLERİ 5 5 5 4 4 4 5 5 5 5 5 4 4 5 5 5 4 4 4 5 5 1 1 4 4 4 5 5 5 126 140
EKMEK YAPIMI VE FIRINCILIK II 5 5 4 4 4 5 5 5 5 5 4 3 5 4 4 5 4 4 5 5 5 1 1 4 5 4 4 5 5 124 137,78
YARATICI PASTA VE TATLI UYGULAMALARI 4 5 5 5 5 5 4 4 5 5 5 4 4 4 5 5 4 4 5 4 5 1 1 4 5 5 4 4 4 124 137,78
ÇİKOLATA SANATI 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 1 5 5 5 5 5 5 137 152,22
PASTACILIKTA DEKORASYON 5 5 5 4 4 4 5 4 5 5 5 5 4 4 4 5 5 5 5 0 4 0 0 4 5 5 5 4 4 119 132,22
YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 145,56
TURKISH LANGUAGE I 0 0 0 0 0 1 1 1 1 1 2 1 1 1 1 1 1 1 1 2 1 1 1 1 1 1 1 2 1 27 30
TURKISH LANGUAGE II 0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 28 31,11
FOREIGN LANGUAGE I (ENG.) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
FOREIGN LANGUAGE II (ENG.) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TOTAL 67 69 68 68 67 68 70 70 71 65 71 59 67 68 69 73 68 69 71 66 68 25 26 65 68 68 68 71 71 1894 2104,44

Course-Programme Outcome Relationship

Name of the Course Unit 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 T %
ALMANCA I 0 0 1 1 0 0 0 1 0 0 0 1 1 0 0 1 1 0 0 1 0 0 1 0 0 0 1 0 0 10 4
ALMANCA II 0 1 0 0 0 1 0 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 0 12 4,8
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 52,4
GASTRONOMİ TURİZMİ 5 5 5 5 5 5 5 4 4 5 5 2 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 130 52
GASTRONOMİ VE MEDYA 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 52,4
YEMEK STİLİSTLİĞİ VE FOTOĞRAFÇILIĞI 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 0 5 5 5 5 5 5 132 52,8
MUTFAK AKIMLARI 5 5 5 5 4 5 4 4 4 5 5 5 4 5 4 5 4 5 4 5 5 5 4 5 5 4 5 5 5 135 54
YİYECEK İÇECEK MALİYETİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 52,4
GIDA VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 52,4
GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 52,4
FÜZYON MUTFAK VE MOLEKÜLER GASTRONOMİ 5 4 5 5 5 5 4 4 4 4 5 4 4 5 5 5 5 5 5 4 4 1 1 4 4 4 4 5 5 124 49,6
İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
BAĞIMLILIKLARIN ÖNLENMESİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 2 0,8
GIDA KATKI MADDELERİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 5 5 5 5 5 143 57,2
GIDA FORMÜLASYONLARI VE DUYUSAL ANALİZ 5 5 5 5 5 4 5 5 5 5 0 5 1 4 4 4 5 5 5 4 4 4 1 5 1 4 5 5 5 120 48
HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ 5 5 5 4 5 5 5 5 4 5 5 5 4 5 5 4 5 5 4 5 5 5 4 5 4 5 5 5 5 138 55,2
ÖZEL DURUMLARDA BESLENME VE REÇETELER 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 145 58
GIDA TEKNOLOJİSİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 52,4
GENEL EKONOMİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
GİRİŞİMCİLİK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
DİJİTAL PAZARLAMA 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
HUKUKA GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
İTALYANCA I 1 1 1 1 1 2 2 3 3 3 2 1 4 2 4 4 2 4 4 5 3 5 5 5 5 5 5 5 5 93 37,2
İTALYANCA II 1 1 1 1 1 2 2 3 3 3 2 1 4 2 4 4 2 4 4 5 3 5 5 5 5 5 5 5 5 93 37,2
PASTANE BÜFESİ 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 5 4 4 4 5 5 4 4 4 5 5 1 1 4 5 4 4 5 5 126 50,4
TATLI YAPIM TEKNİKLERİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
İLERİ PASTACILIK TEKNİKLERİ 4 4 5 5 5 5 5 4 4 4 4 5 5 5 5 4 4 5 5 5 4 1 1 4 5 5 4 5 5 126 50,4
ARTİZAN ÇİKOLATA YAPIM TEKNİKLERİ 5 5 5 4 5 4 4 4 5 5 5 4 4 5 5 5 5 4 4 4 5 4 0 4 5 4 4 4 5 126 50,4
ŞEKER HAMURU MODELLEME VE TEKNİKLERİ 4 4 5 4 4 5 5 5 4 4 4 5 5 5 5 5 4 4 4 5 5 1 1 4 5 5 5 5 4 125 50
KAHVALTILIK HAMUR İŞLERİ 5 5 5 5 4 4 4 5 5 5 5 4 5 5 4 4 4 5 5 5 5 1 1 4 5 5 5 5 5 129 51,6
DONDURMA SORBE VE BUZLU İÇECEKLER 4 5 5 5 5 4 4 5 5 4 4 4 5 5 5 5 5 4 4 5 5 1 1 5 5 5 4 4 4 126 50,4
ARTİZAN EKMEK YAPIM TEKNİKLERİ 5 5 5 5 5 4 4 4 4 5 5 4 5 5 5 5 4 5 5 5 5 1 1 5 4 4 5 5 5 129 51,6
TATLI VE İÇECEK UYUMU 4 5 5 5 5 5 5 4 4 5 5 5 4 5 5 5 5 4 4 4 4 1 1 5 4 4 5 5 5 127 50,8
PSİKOLOJİYE GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
RUSÇA I 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 2 0 0 1 0 0 0 0 0 0 5 2
RUSÇA II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0 0 5 2
İLK YARDIM 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
SOSYOLOJİYE GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
FELSEFEYE GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
KARİYER PLANLAMA 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
KALİTE YÖNETİMİNİN TEMEL İLKELERİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
MESLEKİ İNGİLİZCE 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TOPLAM 108 110 113 110 108 109 108 110 109 112 106 77 110 112 115 116 110 113 113 119 114 47 44 115 113 113 117 118 118 3087 1234,8