TR EN

Dersin Program Çıktıları İle Olan İlişkileri

(0) Etkisiz (1) En Düşük (2) Düşük (3) Orta (4) İyi (5) Çok İyi
0 1 2 3 4 5
Zorunlu Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 T %
GASTRONOMİ TARİHİ VE KÜLTÜRÜ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 126 140
MENÜ PLANLAMA 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 0 0 0 1 1 1 0 0 0 0 1 0 0 1 1 1 0 0 0 1 0 0 0 0 1 0 0 0 0 9 10
ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II 0 0 1 1 0 0 0 1 1 0 0 1 1 0 0 1 0 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 1 13 14,44
BESLENME İLKELERİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 145 161,11
HİJYEN VE SANİTASYON 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 145 161,11
YAZ STAJI 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
PASTACILIK TEKNİKLERİ I 5 5 4 4 4 5 5 5 5 5 4 4 4 5 5 5 5 5 5 4 4 1 1 4 4 4 5 5 5 126 140
PASTACILIK TEKNİKLERİ II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
HAMUR TEKNİKLERİ 5 5 5 5 3 4 5 5 5 4 5 4 4 5 5 5 4 4 5 4 4 1 1 5 5 5 5 5 5 127 141,11
EKMEK YAPIMI VE FIRINCILIK I 4 4 5 5 5 4 4 4 5 4 5 5 5 5 4 5 5 5 5 5 5 1 1 5 4 4 4 5 5 127 141,11
PATACILIK VE EKMEKCİLİĞE GİRİŞ 4 4 4 4 5 5 5 5 4 4 5 5 5 4 4 5 5 5 5 5 5 1 1 4 4 4 5 5 5 126 140
YÖRESEL TATLI YAPIM TEKNİKLERİ 5 5 5 4 4 4 5 5 5 5 5 4 4 5 5 5 4 4 4 5 5 1 1 4 4 4 5 5 5 126 140
EKMEK YAPIMI VE FIRINCILIK II 5 5 4 4 4 5 5 5 5 5 4 3 5 4 4 5 4 4 5 5 5 1 1 4 5 4 4 5 5 124 137,78
YARATICI PASTA VE TATLI UYGULAMALARI 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
ÇİKOLATA SANATI 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 1 5 5 5 5 5 5 137 152,22
PASTACILIKTA DEKORASYON 5 5 5 4 4 4 5 4 5 5 5 5 4 4 4 5 5 5 5 0 4 0 0 4 5 5 5 4 4 119 132,22
YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 145,56
TÜRK DİLİ I 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TÜRK DİLİ II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
YABANCI DİL I (İNG.) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
YABANCI DİL II (İNG.) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TOPLAM 58 58 58 57 55 57 59 59 60 52 59 48 57 58 57 62 57 58 59 55 57 17 18 55 57 56 58 60 60 1581 1756,67
Seçmeli Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 T %
ALMANCA I 0 0 1 1 0 0 0 1 0 0 0 1 1 0 0 1 1 0 0 1 0 0 1 0 0 0 1 0 0 10 4
ALMANCA II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 52,4
GASTRONOMİ TURİZMİ 5 5 5 5 5 5 5 4 4 5 5 2 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 130 52
GASTRONOMİ VE MEDYA 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 52,4
YEMEK STİLİSTLİĞİ VE FOTOĞRAFÇILIĞI 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 0 5 5 5 5 5 5 132 52,8
MUTFAK AKIMLARI 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
YİYECEK İÇECEK MALİYETİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 52,4
GIDA VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 52,4
GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 52,4
FÜZYON MUTFAK VE MOLEKÜLER GASTRONOMİ 5 4 5 5 5 5 4 4 4 4 5 4 4 5 5 5 5 5 5 4 4 1 1 4 4 4 4 5 5 124 49,6
İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
BAĞIMLILIKLARIN ÖNLENMESİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 2 0,8
GIDA KATKI MADDELERİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
GIDA FORMÜLASYONLARI VE DUYUSAL ANALİZ 5 5 5 5 5 4 5 5 5 5 0 5 1 4 4 4 5 5 5 4 4 4 1 5 1 4 5 5 5 120 48
HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
ÖZEL DURUMLARDA BESLENME VE REÇETELER 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 145 58
GIDA TEKNOLOJİSİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
GENEL EKONOMİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
GİRİŞİMCİLİK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
DİJİTAL PAZARLAMA 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
HUKUKA GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
İTALYANCA I 1 1 1 1 1 2 2 3 3 3 2 1 4 2 4 4 2 4 4 5 3 5 5 5 5 5 5 5 5 93 37,2
İTALYANCA II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
PASTANE BÜFESİ 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 5 4 4 4 5 5 4 4 4 5 5 1 1 4 5 4 4 5 5 126 50,4
TATLI YAPIM TEKNİKLERİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
İLERİ PASTACILIK TEKNİKLERİ 4 4 5 5 5 5 5 4 4 4 4 5 5 5 5 4 4 5 5 5 4 1 1 4 5 5 4 5 5 126 50,4
ARTİZAN ÇİKOLATA YAPIM TEKNİKLERİ 5 5 5 4 5 4 4 4 5 5 5 4 4 5 5 5 5 4 4 4 5 4 0 4 5 4 4 4 5 126 50,4
ŞEKER HAMURU MODELLEME VE TEKNİKLERİ 4 4 5 4 4 5 5 5 4 4 4 5 5 5 5 5 4 4 4 5 5 1 1 4 5 5 5 5 4 125 50
KAHVALTILIK HAMUR İŞLERİ 5 5 5 5 4 4 4 5 5 5 5 4 5 5 4 4 4 5 5 5 5 1 1 4 5 5 5 5 5 129 51,6
DONDURMA SORBE VE BUZLU İÇECEKLER 4 5 5 5 5 4 4 5 5 4 4 4 5 5 5 5 5 4 4 5 5 1 1 5 5 5 4 4 4 126 50,4
ARTİZAN EKMEK YAPIM TEKNİKLERİ 5 5 5 5 5 4 4 4 4 5 5 4 5 5 5 5 4 5 5 5 5 1 1 5 4 4 5 5 5 129 51,6
TATLI VE İÇECEK UYUMU 4 5 5 5 5 5 5 4 4 5 5 5 4 5 5 5 5 4 4 4 4 1 1 5 4 4 5 5 5 127 50,8
PSİKOLOJİYE GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
RUSÇA I 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 2 0 0 1 0 0 0 0 0 0 5 2
RUSÇA II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0 0 5 2
İLK YARDIM 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
SOSYOLOJİYE GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
FELSEFEYE GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
KARİYER PLANLAMA 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
KALİTE YÖNETİMİNİN TEMEL İLKELERİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
MESLEKİ İNGİLİZCE 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TOPLAM 87 88 92 90 88 86 87 88 87 89 84 59 87 90 92 92 88 89 92 94 90 27 26 89 88 89 91 93 93 2435 974