TR EN

Dersin Program Çıktıları İle Olan İlişkileri

(0) Etkisiz (1) En Düşük (2) Düşük (3) Orta (4) İyi (5) Çok İyi
0 1 2 3 4 5
Zorunlu Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 T %
GASTRONOMİ TARİHİ VE KÜLTÜRÜ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 126 140
MENÜ PLANLAMA 5 5 4 5 5 4 5 5 4 5 5 5 4 4 5 4 4 5 5 4 4 5 5 4 4 5 5 5 5 134 148,89
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 0 0 0 1 1 1 0 0 0 0 1 0 0 1 1 1 0 0 0 1 0 0 0 0 1 0 0 0 0 9 10
ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II 0 0 1 1 0 0 0 1 1 0 0 1 1 0 0 1 0 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 1 13 14,44
BESLENME İLKELERİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 145 161,11
HİJYEN VE SANİTASYON 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 145 161,11
YAZ STAJI 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
PASTACILIK TEKNİKLERİ I 5 5 4 4 4 5 5 5 5 5 4 4 4 5 5 5 5 5 5 4 4 1 1 4 4 4 5 5 5 126 140
PASTACILIK TEKNİKLERİ II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
HAMUR TEKNİKLERİ 5 5 5 5 3 4 5 5 5 4 5 4 4 5 5 5 4 4 5 4 4 1 1 5 5 5 5 5 5 127 141,11
EKMEK YAPIMI VE FIRINCILIK I 4 4 5 5 5 4 4 4 5 4 5 5 5 5 4 5 5 5 5 5 5 1 1 5 4 4 4 5 5 127 141,11
PASTACILIK VE EKMEKÇİLİĞE GİRİŞ 4 4 4 4 5 5 5 5 4 4 5 5 5 4 4 5 5 5 5 5 5 1 1 4 4 4 5 5 5 126 140
YÖRESEL TATLI YAPIM TEKNİKLERİ 5 5 5 4 4 4 5 5 5 5 5 4 4 5 5 5 4 4 4 5 5 1 1 4 4 4 5 5 5 126 140
EKMEK YAPIMI VE FIRINCILIK II 5 5 4 4 4 5 5 5 5 5 4 3 5 4 4 5 4 4 5 5 5 1 1 4 5 4 4 5 5 124 137,78
YARATICI PASTA VE TATLI UYGULAMALARI 4 5 5 5 5 5 4 4 5 5 5 4 4 4 5 5 4 4 5 4 5 1 1 4 5 5 4 4 4 124 137,78
ÇİKOLATA SANATI 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 1 5 5 5 5 5 5 137 152,22
PASTACILIKTA DEKORASYON 5 5 5 4 4 4 5 4 5 5 5 5 4 4 4 5 5 5 5 0 4 0 0 4 5 5 5 4 4 119 132,22
YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 145,56
TÜRK DİLİ I 0 0 0 0 0 1 1 1 1 1 2 1 1 1 1 1 1 1 1 2 1 1 1 1 1 1 1 2 1 27 30
TÜRK DİLİ II 0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 28 31,11
YABANCI DİL I (İNG.) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
YABANCI DİL II (İNG.) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TOPLAM 67 69 68 68 66 68 70 70 71 64 72 59 67 68 69 73 67 69 71 66 68 25 26 65 68 68 69 72 71 1894 2104,44
Seçmeli Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 T %
ALMANCA I 0 0 1 1 0 0 0 1 0 0 0 1 1 0 0 1 1 0 0 1 0 0 1 0 0 0 1 0 0 10 3,57
ALMANCA II 0 1 0 0 0 1 0 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 0 12 4,29
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 46,79
GASTRONOMİ TURİZMİ 5 5 5 5 5 5 5 4 4 5 5 2 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 130 46,43
GASTRONOMİ VE MEDYA 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 46,79
YEMEK STİLİSTLİĞİ VE FOTOĞRAFÇILIĞI 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 0 5 5 5 5 5 5 132 47,14
MUTFAK AKIMLARI 5 5 5 5 4 5 4 4 4 5 5 5 4 5 4 5 4 5 4 5 5 5 4 5 5 4 5 5 5 135 48,21
YİYECEK İÇECEK MALİYETİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 46,79
GIDA VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 46,79
GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 46,79
FÜZYON MUTFAK VE MOLEKÜLER GASTRONOMİ 5 4 5 5 5 5 4 4 4 4 5 4 4 5 5 5 5 5 5 4 4 1 1 4 4 4 4 5 5 124 44,29
İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
BAĞIMLILIKLARIN ÖNLENMESİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 2 0,71
GİRİŞİMCİNİN FİNANSMAN KAYNAKLARI 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
GIDA KATKI MADDELERİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 5 5 5 5 5 143 51,07
GIDA FORMÜLASYONLARI VE DUYUSAL ANALİZ 5 5 5 5 5 4 5 5 5 5 0 5 1 4 4 4 5 5 5 4 4 4 1 5 1 4 5 5 5 120 42,86
HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ 5 5 5 4 5 5 5 5 4 5 5 5 4 5 5 4 5 5 4 5 5 5 4 5 4 5 5 5 5 138 49,29
ÖZEL DURUMLARDA BESLENME VE REÇETELER 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 145 51,79
GIDA TEKNOLOJİSİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 46,79
GENEL EKONOMİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
GİRİŞİMCİLİK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
DİJİTAL PAZARLAMA 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
HUKUKA GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
PROFESYONEL BECERİLER VE KARİYER GELİŞTİRME 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
İTALYANCA I 1 1 1 1 1 2 2 3 3 3 2 1 4 2 4 4 2 4 4 5 3 5 5 5 5 5 5 5 5 93 33,21
İTALYANCA II 1 1 1 1 1 2 2 3 3 3 2 1 4 2 4 4 2 4 4 5 3 5 5 5 5 5 5 5 5 93 33,21
YAPAY ZEKA HUKUKU 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
UYGULAMALI TİCARET HUKUKU 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HUKUKU 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
MARKA VE PATENT HUKUKU 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
PASTANE BÜFESİ 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 5 4 4 4 5 5 4 4 4 5 5 1 1 4 5 4 4 5 5 126 45
TATLI YAPIM TEKNİKLERİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
İLERİ PASTACILIK TEKNİKLERİ 4 4 5 5 5 5 5 4 4 4 4 5 5 5 5 4 4 5 5 5 4 1 1 4 5 5 4 5 5 126 45
ARTİZAN ÇİKOLATA YAPIM TEKNİKLERİ 5 5 5 4 5 4 4 4 5 5 5 4 4 5 5 5 5 4 4 4 5 4 0 4 5 4 4 4 5 126 45
ŞEKER HAMURU MODELLEME VE TEKNİKLERİ 4 4 5 4 4 5 5 5 4 4 4 5 5 5 5 5 4 4 4 5 5 1 1 4 5 5 5 5 4 125 44,64
KAHVALTILIK HAMUR İŞLERİ 5 5 5 5 4 4 4 5 5 5 5 4 5 5 4 4 4 5 5 5 5 1 1 4 5 5 5 5 5 129 46,07
DONDURMA SORBE VE BUZLU İÇECEKLER 4 5 5 5 5 4 4 5 5 4 4 4 5 5 5 5 5 4 4 5 5 1 1 5 5 5 4 4 4 126 45
ARTİZAN EKMEK YAPIM TEKNİKLERİ 5 5 5 5 5 4 4 4 4 5 5 4 5 5 5 5 4 5 5 5 5 1 1 5 4 4 5 5 5 129 46,07
TATLI VE İÇECEK UYUMU 4 5 5 5 5 5 5 4 4 5 5 5 4 5 5 5 5 4 4 4 4 1 1 5 4 4 5 5 5 127 45,36
PSİKOLOJİYE GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
RUSÇA I 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 2 0 0 1 0 0 0 0 0 0 5 1,79
RUSÇA II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0 0 5 1,79
İLK YARDIM 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
SOSYOLOJİYE GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
FELSEFEYE GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
KARİYER PLANLAMA 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
KALİTE YÖNETİMİNİN TEMEL İLKELERİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
MESLEKİ İNGİLİZCE 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TOPLAM 108 110 113 110 108 109 108 110 109 112 106 77 110 112 115 116 110 113 113 119 114 47 44 115 113 113 117 118 118 3087 1102,5