TR EN

Total Course & Programme Outcome Relationship

Level of Contribution

0 1 2 3 4 5

Compulsory Course Units

Name of the Course Unit 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 T %
GASTRONOMİ TARİHİ VE KÜLTÜRÜ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 145,56
EKMEK YAPIM TEKNİĞİ 4 4 4 4 4 5 5 5 5 4 4 1 4 2 4 4 4 4 4 4 4 0 0 5 5 5 5 5 5 113 125,56
MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ 5 5 5 5 4 5 5 5 4 5 4 5 5 5 5 4 5 5 5 4 4 5 4 5 5 5 4 5 5 137 152,22
MENÜ PLANLAMA 5 5 5 4 5 4 5 5 5 4 5 5 4 4 5 5 5 4 5 5 5 4 5 5 5 5 4 5 5 137 152,22
GASTRONOMİYE GİRİŞ 5 5 4 5 4 3 3 4 4 4 3 1 5 4 4 4 4 5 5 4 1 0 0 5 5 5 5 5 5 111 123,33
PİŞİRME YÖNTEMLERİ I 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 131 145,56
PİŞİRME YÖNTEMLERİ II 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 145,56
PASTANE ÜRÜNLERİ 5 5 5 5 4 4 4 5 5 5 5 2 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 129 143,33
SOĞUK MUTFAK 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 4 4 5 5 4 5 4 5 5 4 4 5 5 5 5 5 5 138 153,33
TÜRK MUTFAĞI 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 145,56
DÜNYA MUTFAKLARI VE UYGULAMALARI 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 145,56
MESLEKİ UYGULAMALAR I 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 2 2 5 5 5 5 5 5 135 150
MESLEKİ UYGULAMALAR II 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 2 2 5 5 5 5 5 5 135 150
PRINCIPLES OF ATATURK AND THE HISTORY OF TURKISH REVOLUTION I 0 1 1 0 0 2 1 2 2 1 1 0 1 2 2 1 2 2 3 2 1 1 2 1 1 2 2 2 1 39 43,33
PRINCIPLES OF ATATURK AND THE HISTORY OF TURKISH REVOLUTION II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 4 0 0 0 0 0 0 3 0 0 8 8,89
BESLENME İLKELERİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 145 161,11
HİJYEN VE SANİTASYON 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 145 161,11
YAZ STAJI 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TURKISH LANGUAGE I 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 4 1 1 1 1 1 1 1 1 32 35,56
TURKISH LANGUAGE II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 3 3 3 3 3 0 0 0 3 3 3 2 0 0 0 0 0 0 26 28,89
FOREIGN LANGUAGE I (ENG.) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 4 0 0 0 2 3 2 0 5 0 0 0 0 0 0 16 17,78
FOREIGN LANGUAGE II (ENG.) 1 1 2 1 2 2 3 2 2 2 3 2 3 3 2 2 2 3 3 4 3 3 4 3 1 3 3 2 3 70 77,78
TOTAL 76 77 77 75 74 76 77 79 78 76 75 42 80 78 85 79 78 79 82 89 82 40 41 75 78 81 82 80 80 2171 2412,22

Course-Programme Outcome Relationship

Name of the Course Unit 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 T %
ALMANCA I 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0 0 5 2
ALMANCA II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0 0 5 2
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 4 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 130 52
GASTRONOMİ TURİZMİ 5 5 5 5 5 5 5 4 4 5 5 2 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 130 52
GASTRONOMİ VE MEDYA 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 52,4
ZİYAFET MUTFAĞI 5 5 5 5 4 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 4 4 4 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 127 50,8
YEMEK STİLİSTLİĞİ VE FOTOĞRAFÇILIĞI 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 2 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 0 5 5 5 5 5 5 133 53,2
MUTFAK AKIMLARI 5 5 5 5 4 5 4 4 5 4 4 5 4 4 5 4 4 5 5 5 5 5 4 5 4 5 5 5 5 134 53,6
YİYECEK İÇECEK MALİYETİ 5 5 5 5 4 5 5 5 5 3 3 1 5 5 5 5 4 4 4 5 5 0 0 4 4 4 4 4 4 117 46,8
GIDA VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 52,4
GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 52,4
SOSLAR VE ÇORBALAR 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 52,4
İÇECEKLER 5 5 5 5 4 5 5 4 5 4 5 5 5 5 5 4 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 5 4 5 139 55,6
FÜZYON MUTFAK VE MOLEKÜLER GASTRONOMİ 5 5 4 5 4 5 4 4 4 5 5 5 4 5 4 4 5 5 5 4 4 1 1 4 5 5 5 4 5 125 50
SOKAK LEZZETLERİ 5 5 5 5 5 4 4 4 5 5 4 5 5 4 5 4 4 4 4 5 4 5 4 5 5 5 5 4 5 133 53,2
VEJETARYEN MUTFAĞI 5 5 5 5 5 5 4 5 5 5 5 4 5 5 4 5 2 3 5 4 5 4 4 5 5 5 5 5 5 134 53,6
OSMANLI YEMEK KÜLTÜRÜ 5 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 5 5 5 4 5 1 2 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 125 50
YÖRESEL TATLILAR 5 5 5 5 4 4 5 4 5 5 5 4 5 4 5 5 5 4 5 5 5 4 5 5 5 5 4 5 5 137 54,8
İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 5 5 15 6
BAĞIMLILIKLARIN ÖNLENMESİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 3 2 7 2,8
GIDA KATKI MADDELERİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 145 58
GIDA FORMÜLASYONLARI VE DUYUSAL ANALİZ 5 5 3 1 5 5 5 5 5 5 5 5 1 4 4 1 4 5 4 5 4 4 1 5 5 5 4 0 0 110 44
HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ 5 5 4 4 5 5 5 5 4 5 5 5 4 5 5 5 4 5 5 4 5 5 5 5 4 5 5 5 5 138 55,2
ÖZEL DURUMLARDA BESLENME VE REÇETELER 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 145 58
GIDA TEKNOLOJİSİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 5 5 5 5 5 5 136 54,4
GENEL EKONOMİ 1 0 0 0 0 5 5 5 4 1 1 0 0 1 1 1 2 1 0 0 2 1 1 0 0 1 0 0 0 33 13,2
GİRİŞİMCİLİK 1 0 1 1 1 5 5 5 5 0 0 5 5 4 5 4 5 5 5 4 4 1 1 5 5 5 4 4 4 99 39,6
DİJİTAL PAZARLAMA 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 5 0 0 0 0 0 0 0 0 0 10 4
HUKUKA GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 5 0 0 0 10 4
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 0 0 0 0 0 5 5 4 5 5 5 5 5 5 5 5 0 5 0 5 4 0 0 5 5 5 5 5 5 98 39,2
İTALYANCA I 5 5 4 5 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 133 53,2
İTALYANCA II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0 0 5 2
ÇİKOLATA SANATI 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 2 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 132 52,8
YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1 5 5 5 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 131 52,4
PSİKOLOJİYE GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 5 0 0 5 0 4 19 7,6
RUSÇA I 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 2 0 0 0 2 0 0 0 0 0 0 6 2,4
RUSÇA II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0 0 5 2
İLK YARDIM 4 5 4 1 5 5 5 4 5 4 2 5 5 4 5 4 4 4 4 4 3 0 0 3 4 2 4 3 2 104 41,6
SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 5 0 0 5 0 5 20 8
SOSYOLOJİYE GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0 0 5 0 5 15 6
FELSEFEYE GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0 5 2
KARİYER PLANLAMA 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 5 0 5 0 0 5 0 5 0 0 0 25 10
KALİTE YÖNETİMİNİN TEMEL İLKELERİ 0 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 5 0 0 5 5 5 5 5 5 0 0 5 5 5 5 5 5 70 28
MESLEKİ İNGİLİZCE 0 0 0 0 5 0 0 0 0 4 4 0 0 0 0 0 5 4 5 0 0 0 4 5 4 5 4 5 4 58 23,2
TOPLAM 126 125 120 117 124 136 134 136 135 129 126 87 133 129 131 131 129 146 142 155 140 56 72 165 141 157 154 141 155 3772 1508,8