TR EN

Dersin Program Çıktıları İle Olan İlişkileri

(0) Etkisiz (1) En Düşük (2) Düşük (3) Orta (4) İyi (5) Çok İyi
0 1 2 3 4 5
Zorunlu Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 T %
PİŞİRME YÖNTEMLERİ I 5 4 2 3 2 2 2 2 3 5 5 4 4 2 3 3 5 4 4 0 2 0 0 4 5 1 1 2 3 82 102,5
PİŞİRME YÖNTEMLERİ II 5 5 4 5 4 4 5 4 4 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 5 5 4 4 4 5 5 4 3 3 130 162,5
MUTFAK ORGANİZASYONU 4 4 4 5 5 5 4 4 4 5 5 2 5 5 5 5 5 5 5 4 5 2 3 5 5 5 5 5 5 130 162,5
MENÜ PLANLAMA 5 5 5 5 3 3 3 5 5 5 1 4 5 4 4 5 3 5 5 5 5 3 3 5 0 3 0 5 5 114 142,5
MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ 4 5 4 5 5 5 5 5 5 5 4 4 5 5 5 4 4 4 4 5 5 5 3 4 4 5 4 5 5 132 165
MUTFAK ÜRÜNLERİ 5 5 5 5 4 5 5 5 5 5 5 3 5 5 5 5 4 4 4 3 2 0 0 5 5 5 5 4 5 123 153,75
HİJYEN VE SANİTASYON 4 5 3 5 5 5 4 5 5 5 4 4 5 5 5 4 4 4 5 5 4 1 2 5 5 5 3 5 5 126 157,5
EKMEK YAPIM TEKNİĞİ 4 4 4 4 4 4 4 4 4 5 4 4 4 0 4 5 4 4 5 4 4 4 4 4 4 5 5 4 4 117 146,25
MESLEKİ UYGULAMALAR I 5 4 4 4 5 4 4 5 4 4 4 4 4 5 4 4 4 4 4 4 4 5 4 4 4 4 5 4 4 122 152,5
MESLEKİ UYGULAMALAR II 5 4 4 4 4 5 4 4 5 4 4 4 4 0 4 4 4 5 4 4 4 4 5 0 4 4 4 5 4 114 142,5
PASTANE ÜRÜNLERİ 4 4 4 4 5 4 4 3 5 5 5 4 4 4 4 5 3 4 4 5 5 5 5 2 5 5 4 5 5 125 156,25
SOĞUK MUTFAK 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 4 5 5 5 3 5 4 4 4 4 1 1 3 5 3 4 0 2 116 145
YAZ STAJI 5 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 1 4 4 4 4 3 0 4 2 4 1 1 4 5 4 2 3 3 106 132,5
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 0 1 1 0 0 2 1 2 2 1 1 0 1 2 2 1 2 2 3 2 1 1 2 1 1 2 2 2 1 39 48,75
ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 4 0 0 0 0 0 0 3 0 0 8 10
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 2 3 3 3 2 2 2 0 5 3 2 0 0 0 0 0 0 28 35
TÜRK DİLİ I 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 4 1 1 1 1 1 1 1 1 32 40
TÜRK DİLİ II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 3 3 3 3 3 0 0 0 3 3 3 2 0 0 0 0 0 0 26 32,5
YABANCI DİL I (İNG.) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 4 0 0 0 2 3 2 0 5 0 0 0 0 0 0 16 20
YABANCI DİL II (İNG.) 1 1 2 1 2 2 3 2 2 2 3 2 3 3 2 2 2 3 3 4 3 3 4 3 1 3 3 2 3 70 87,5
TOPLAM 62 62 57 61 59 60 58 61 63 67 61 54 69 60 71 66 61 60 68 67 71 46 51 54 59 60 55 55 58 1756 2195
Seçmeli Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 T %
DÜNYA MUTFAKLARI 3 2 3 2 1 1 2 2 1 2 3 3 2 2 2 2 2 3 2 2 3 4 3 2 3 1 3 2 3 66 48,18
MESLEKİ İNGİLİZCE 5 4 5 4 5 4 5 4 4 4 4 4 4 5 4 5 5 4 5 4 5 4 5 5 4 5 4 5 4 129 94,16
MUTFAK TARİHİ VE KÜLTÜRÜ 5 5 5 5 5 5 4 5 5 5 5 5 4 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 4 4 5 4 4 4 138 100,73
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 4 4 4 4 5 3 4 4 4 5 4 3 5 5 5 4 5 5 5 4 4 0 0 5 5 5 5 5 5 120 87,59
ZİYAFET MUTFAĞI 5 5 5 5 4 5 3 4 0 5 5 0 5 2 5 5 4 4 4 1 5 0 0 5 5 5 5 5 5 111 81,02
YÖRESEL MUTFAKLAR 3 5 5 5 4 5 5 5 5 5 5 3 5 5 5 4 5 5 5 4 3 1 1 5 5 3 5 3 5 124 90,51
GIDA FORMÜLASYONLARI VE DUYUSAL ANALİZ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 2 4 1 3 5 4 5 4 2 2 0 0 5 5 5 4 0 0 106 77,37
YİYECEK İÇECEK MALİYETİ 4 4 3 4 4 3 3 4 4 3 3 3 4 4 3 4 4 4 4 4 4 2 4 4 4 4 4 4 4 107 78,1
GIDA TEKNOLOJİSİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 145 105,84
OTEL VE RESTORANTLARDA YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ 4 4 4 3 3 4 4 4 3 4 3 4 4 3 3 4 3 4 4 4 3 1 2 4 4 4 4 4 4 103 75,18
VEJETARYEN MUTFAĞI 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 4 5 5 5 4 2 3 5 4 4 1 1 5 5 5 5 5 5 127 92,7
OSMANLI YEMEK KÜLTÜRÜ 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 4 5 5 4 3 1 2 5 4 4 1 1 5 5 5 5 5 5 123 89,78
BAĞIMLILIKLARIN ÖNLENMESİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 3 2 7 5,11
GENEL EKONOMİ 1 0 0 0 0 5 5 5 4 1 1 0 0 1 1 1 2 1 0 0 2 1 1 0 0 1 0 0 0 33 24,09
GİRİŞİMCİLİK 1 0 1 1 1 5 5 5 5 0 0 5 5 4 5 4 5 5 5 4 4 1 1 5 5 5 4 4 4 99 72,26
GENEL İŞLETME 0 0 0 0 0 3 3 3 2 0 0 1 1 2 2 2 3 4 2 1 3 1 1 1 0 0 0 0 1 36 26,28
HALKLA İLİŞKİLERE GİRİŞ 0 0 0 0 0 5 5 4 0 0 0 0 5 3 3 4 4 3 0 4 5 1 1 3 0 0 5 1 1 57 41,61
REKLAMCILIĞA GİRİŞ 1 1 1 1 1 4 5 5 5 0 0 3 5 5 4 2 3 5 5 5 5 1 1 0 0 4 5 0 3 80 58,39
İLETİŞİME GİRİŞ 1 0 0 0 0 5 5 5 5 5 1 4 5 5 5 5 4 4 5 5 5 1 1 5 0 0 5 5 5 96 70,07
DAVRANIŞ BİLİMLERİ 1 1 1 1 1 5 5 5 5 1 1 5 5 4 5 5 5 5 5 5 5 1 1 5 0 5 5 5 4 102 74,45
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 0 0 0 0 0 5 5 4 5 5 5 5 5 5 5 5 0 5 0 5 4 0 0 5 5 5 5 5 5 98 71,53
İLK YARDIM 4 5 4 1 5 5 5 4 5 4 2 5 5 4 5 4 4 4 4 4 3 0 0 3 4 2 4 3 2 104 75,91
SOSYOLOJİ 1 2 2 1 2 3 5 5 3 1 1 5 5 4 5 5 0 1 3 5 3 0 0 5 3 4 5 0 5 84 61,31
PSİKOLOJİ 0 0 0 0 1 5 5 5 2 2 0 4 4 5 4 5 5 4 0 5 3 1 1 5 2 5 5 5 4 87 63,5
KALİTE YÖNETİMİNİN TEMEL İLKELERİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ 0 1 1 2 3 5 4 3 4 1 1 4 4 5 5 5 3 3 4 4 4 0 0 5 5 5 4 5 4 94 68,61
TOPLAM 63 63 64 59 65 105 107 105 89 73 64 81 102 94 98 97 83 93 86 90 93 32 35 96 79 88 100 83 89 2376 1734,31