TR EN

Dersin Program Çıktıları İle Olan İlişkileri

(0) Etkisiz (1) En Düşük (2) Düşük (3) Orta (4) İyi (5) Çok İyi
0 1 2 3 4 5
Zorunlu Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 T %
BİLİMSEL ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ VE YAYIN ETİĞİ 4 0 4 5 5 3 5 5 0 5 0 5 3 4 3 5 5 5 4 5 0 0 0 1 76 88,37
TEZ-I 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TEZE GİRİŞ VE SEMİNER 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
DÖNEM PROJESİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TEZ-II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TOPLAM 4 0 4 5 5 3 5 5 0 5 0 5 3 4 3 5 5 5 4 5 0 0 0 1 76 88,37
Seçmeli Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 T %
GIDALAR, ÖZELLIKLERI VE FONKSIYONLARI 4 5 5 4 5 4 4 5 5 4 4 5 4 4 5 5 5 5 4 5 5 4 5 5 110 166,67
GASTRONOMİ TURİZMİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
MUTFAK SİSTEMLERİ VE YÖNETİMİ 4 5 4 3 5 5 5 4 3 5 2 5 3 3 2 5 5 4 2 0 0 0 3 3 80 121,21
YENİLİKÇİ MUTFAK AKIMLARI 4 4 4 4 4 4 4 4 3 5 4 4 4 4 3 4 5 4 4 3 3 4 3 3 92 139,39
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ 4 4 4 4 4 4 4 4 3 5 4 4 4 4 3 5 4 3 4 4 3 3 3 5 93 140,91
GIDA, KÜLTÜR VE DEĞİŞİM 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 5 5 3 3 5 4 4 5 4 5 4 4 5 110 166,67
DUYUSAL ANALİZ VE ÜRÜN GELİŞTİRME 5 4 5 5 4 5 5 4 5 4 5 5 4 4 5 4 4 5 5 4 5 4 4 4 108 163,64
GIDA FELSEFESİ 4 3 4 5 5 4 5 0 3 4 5 5 5 4 4 4 5 5 4 5 5 5 5 4 102 154,55
DÜNYA MUTFAKLARI VE UYGULAMALARI 5 3 2 4 4 4 4 5 1 4 5 4 5 5 2 4 5 5 3 5 5 4 3 4 95 143,94
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ 5 4 4 5 5 4 5 4 3 5 5 5 4 4 4 4 4 4 5 5 4 4 5 5 106 160,61
GIDA HİJYENİ VE GÜVENLİĞİ 4 4 4 4 5 5 5 5 5 5 5 3 3 3 3 4 4 3 3 5 5 3 3 3 96 145,45
TOPLAM 44 41 41 43 46 44 46 40 35 46 44 45 41 38 34 44 45 42 39 40 40 35 38 41 992 1503,03