| GIDALAR, ÖZELLIKLERI VE FONKSIYONLARI |
4 |
5 |
5 |
4 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
110 |
152,78 |
| GASTRONOMİ TURİZMİ |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
| MUTFAK SİSTEMLERİ VE YÖNETİMİ |
4 |
5 |
4 |
3 |
5 |
5 |
5 |
4 |
3 |
5 |
2 |
5 |
3 |
3 |
2 |
5 |
5 |
4 |
2 |
0 |
0 |
0 |
3 |
3 |
80 |
111,11 |
| YENİLİKÇİ MUTFAK AKIMLARI |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
3 |
5 |
4 |
4 |
4 |
4 |
3 |
4 |
5 |
4 |
4 |
3 |
3 |
4 |
3 |
3 |
92 |
127,78 |
| TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
3 |
5 |
4 |
4 |
4 |
4 |
3 |
5 |
4 |
3 |
4 |
4 |
3 |
3 |
3 |
5 |
93 |
129,17 |
| GIDA, KÜLTÜR VE DEĞİŞİM |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
5 |
5 |
3 |
3 |
5 |
4 |
4 |
5 |
4 |
5 |
4 |
4 |
5 |
110 |
152,78 |
| DUYUSAL ANALİZ VE ÜRÜN GELİŞTİRME |
5 |
4 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
4 |
5 |
4 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
4 |
5 |
4 |
4 |
4 |
108 |
150 |
| GIDA FELSEFESİ |
4 |
3 |
4 |
5 |
5 |
4 |
5 |
0 |
3 |
4 |
5 |
5 |
5 |
4 |
4 |
4 |
5 |
5 |
4 |
5 |
5 |
5 |
5 |
4 |
102 |
141,67 |
| DÜNYA MUTFAKLARI VE UYGULAMALARI |
5 |
3 |
2 |
4 |
4 |
4 |
4 |
5 |
1 |
4 |
5 |
4 |
5 |
5 |
2 |
4 |
5 |
5 |
3 |
5 |
5 |
4 |
3 |
4 |
95 |
131,94 |
| SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
4 |
5 |
4 |
3 |
5 |
5 |
5 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
5 |
5 |
4 |
4 |
5 |
5 |
106 |
147,22 |
| GIDA HİJYENİ VE GÜVENLİĞİ |
4 |
4 |
4 |
4 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
3 |
3 |
3 |
3 |
4 |
4 |
3 |
3 |
5 |
5 |
3 |
3 |
3 |
96 |
133,33 |
| ÖZEL DURUMLARDA BESLENME |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
| TOPLAM |
44 |
41 |
41 |
43 |
46 |
44 |
46 |
40 |
35 |
46 |
44 |
45 |
41 |
38 |
34 |
44 |
45 |
42 |
39 |
40 |
40 |
35 |
38 |
41 |
992 |
1377,78 |