1. YIL | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1. YARIYIL | ||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS |
EKF109 | İKTİSADA GİRİŞ I | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 |
GSY115 | GASTRONOMİYE GİRİŞ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GSY117 | TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ I | - | Türkçe | 0 | 6 | 0 | 3 | 7 |
SBU109 | SİYASET BİLİMİNE GİRİŞ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 |
SOS115 | SOSYOLOJİYE GİRİŞ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 |
TRD101 | TÜRK DİLİ I | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
YDL101 | YABANCI DİL I (İNG.) | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 20 | 30 |
1. YIL | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2. YARIYIL | ||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS |
GSY118 | BESLENMENİN TEMELLERİ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GSY120 | TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ II | - | Türkçe | 0 | 6 | 0 | 3 | 7 |
HUK102 | HUKUKA GİRİŞ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 |
SOS116 | BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 |
SOS118 | FELSEFEYE GİRİŞ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 |
TRD102 | TÜRK DİLİ II | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
YDL102 | YABANCI DİL II (İNG.) | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 20 | 30 |
2. YIL | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3. YARIYIL | ||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS |
ATA201 | ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ I | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
GSY223 | SERVİS TEKNİKLERİ VE GÖRGÜ KURALLARI | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GSY225 | MÖNÜ PLANLAMA VE MALİYET KONTROLÜ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GSY227 | GASTRONOMİ UYGULAMALARI I | - | Türkçe | 0 | 6 | 0 | 3 | 6 |
GSY229 | GIDA HİJYENİ VE GÜVENLİĞİ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
ISL221 | AKADEMİK BAŞARI VE SOSYAL YAŞAM BECERİLERİ | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 4 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 16 | 30 |
2. YIL | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
4. YARIYIL | ||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS |
ATA202 | ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
EKF218 | SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞE GİRİŞ | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 4 |
GSY224 | GIDA TASARIMI VE DUYUSAL ANALİZ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GSY226 | GASTRONOMİ UYGULAMALARI II | - | Türkçe | 0 | 6 | 0 | 3 | 6 |
GSY230 | YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMESİ YÖNETİMİ | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GSY232 | MUTFAK AKIMLARI | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 16 | 30 |
3. YIL | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
5. YARIYIL | |||||||||||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS | |||||||||
GSY321 | TÜRK MUTFAĞI UYGULAMALARI | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 7 | |||||||||
GSY395 | YAZ STAJI I | - | Türkçe | 0 | 0 | 0 | 0 | 8 | |||||||||
- |
SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 11 | 30 |
3. YIL | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
6. YARIYIL | |||||||||||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS | |||||||||
GSY320 | DÜNYA MUTFAĞI VE UYGULAMALARI | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 7 | |||||||||
GSY396 | YAZ STAJI II | - | Türkçe | 0 | 0 | 0 | 0 | 8 | |||||||||
- |
SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 11 | 30 |
4. YIL | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
7. YARIYIL | |||||||||||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS | |||||||||
GSY425 | PASTACILIK TEKNİKLERİ | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 7 | |||||||||
GSY427 | ALAKART UYGULAMALARI | - | Türkçe | 0 | 4 | 0 | 2 | 8 | |||||||||
- |
SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 13 | 30 |
4. YIL | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
8. YARIYIL | |||||||||||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS | |||||||||
GSY422 | BİTİRME PROJESİ | - | Türkçe | 0 | 2 | 0 | 1 | 7 | |||||||||
GSY424 | MUTFAKTA YARATICILIK VE YENİLİK | - | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 8 | |||||||||
- |
SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
SEÇMELİ |
- | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 13 | 30 |
Toplam Kredi : 120 , Toplam AKTS : 240 |
---|