1 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Hijyen ve sanitasyonun önemi |
Anlatım, Tartışma |
2 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Mikroorganizmalar ile sanitasyon ilişkisi |
Anlatım, Tartışma |
3 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Personel hijyeni, portör muayene |
Anlatım, Tartışma |
4 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Su ve hava hijyeni |
Anlatım, Tartışma |
5 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
İşletme hijyeni |
Anlatım, Tartışma |
6 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Temizlik ve temizlik malzemeleri |
Anlatım, Tartışma |
7 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Dezenfeksiyon ve dezenfektanlar |
Anlatım, Tartışma |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Kontaminasyon Kaynakları |
Anlatım, Tartışma |
10 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Temizleme ve dezenfeksiyon işlemleri |
Anlatım, Tartışma |
11 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Atık maddelerin uzaklaştırılması |
Anlatım, Tartışma |
12 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Gıda İşletmelerinde hijyen ve sanitasyon |
Anlatım, Tartışma |
13 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Pest kontrol |
Anlatım, Tartışma |
14 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Kalite güvence ve sanitasyon programı |
Anlatım, Tartışma |
15 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
HACCP ve ISO 22000 temelleri ve uygulamaları |
Anlatım, Tartışma |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |