TR EN

GENERAL INFLIGHT CATERING SERVICE PROCEDURES COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
SKE160 GENERAL INFLIGHT CATERING SERVICE PROCEDURES 2 3 3 3

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 Bölüm Okuma İkram Hizmetlerinin Tarihçesi, Önemi ve Yolcular Üzerindeki Etkileri Sunum,anlatım,soru-cevap
2 Bölüm Okuma Yolcu Psikolojisine Göre Yolcularla İletişim Sunum,anlatım,soru-cevap
3 Bölüm Okuma Uçuş Sırasında İçecek Servisi Sunum,anlatım,soru-cevap
4 Bölüm Okuma İkram ve Servis Teknikleri, İkram Planlamasında Temel Faktörler Sunum,anlatım,soru-cevap
5 Bölüm Okuma Uçak Tiplerine ve Uçuş Sürelerine Göre Yemek Servisi Sunum,anlatım,soru-cevap
6 Bölüm Okuma Galley Tanımı, Galley Hazırlıkları, Galley Türleri, Galley Ekipmanları ve Kontrolü Sunum,anlatım,soru-cevap
7 Bölüm Okuma İkram Şirketleri Tarafından Uçağa Yüklenen Malzemeler Sunum,anlatım,soru-cevap
8 - ARA SINAV -
9 Bölüm Okuma Ekonomi Sınıfı Servisi ve Business Class Servisi Sunum,anlatım,soru-cevap
10 Bölüm Okuma Uçak İçi İkram Hizmetleri Uygulamaları Sunum,anlatım,soru-cevap
11 Bölüm Okuma Uçak İçi İkram Hizmetleri Uygulamaları Sunum,anlatım,soru-cevap
12 Bölüm Okuma DÜNYA MUTFAKLARI I Sunum,anlatım,soru-cevap
13 Bölüm Okuma DÜNYA MUTFAKLARI II Sunum,anlatım,soru-cevap
14 Bölüm Okuma DÜNYA MUTFAKLARI III Sunum,anlatım,soru-cevap
15 Bölüm Okuma Genel Tekrar Sunum,anlatım,soru-cevap
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -