1 |
Bölüm Okuma |
İkram Hizmetlerinin Tarihçesi, Önemi ve Yolcular Üzerindeki Etkileri |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
2 |
Bölüm Okuma |
Yolcu Psikolojisine Göre Yolcularla İletişim |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
3 |
Bölüm Okuma |
Uçuş Sırasında İçecek Servisi |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
4 |
Bölüm Okuma |
İkram ve Servis Teknikleri, İkram Planlamasında Temel Faktörler |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
5 |
Bölüm Okuma |
Uçak Tiplerine ve Uçuş Sürelerine Göre Yemek Servisi |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
6 |
Bölüm Okuma |
Galley Tanımı, Galley Hazırlıkları, Galley Türleri, Galley Ekipmanları ve Kontrolü |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
7 |
Bölüm Okuma |
İkram Şirketleri Tarafından Uçağa Yüklenen Malzemeler |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Bölüm Okuma |
Ekonomi Sınıfı Servisi ve Business Class Servisi |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
10 |
Bölüm Okuma |
Uçak İçi İkram Hizmetleri Uygulamaları |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
11 |
Bölüm Okuma |
Uçak İçi İkram Hizmetleri Uygulamaları |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
12 |
Bölüm Okuma |
DÜNYA MUTFAKLARI I |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
13 |
Bölüm Okuma |
DÜNYA MUTFAKLARI II |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
14 |
Bölüm Okuma |
DÜNYA MUTFAKLARI III |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
15 |
Bölüm Okuma |
Genel Tekrar |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |