| 1 |
Bölüm Okuma |
İkram Hizmetlerinin Tarihçesi, Önemi ve Yolcular Üzerindeki Etkileri |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
| 2 |
Bölüm Okuma |
Yolcu Psikolojisine Göre Yolcularla İletişim |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
| 3 |
Bölüm Okuma |
Uçuş Sırasında İçecek Servisi |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
| 4 |
Bölüm Okuma |
İkram ve Servis Teknikleri, İkram Planlamasında Temel Faktörler |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
| 5 |
Bölüm Okuma |
Uçak Tiplerine ve Uçuş Sürelerine Göre Yemek Servisi |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
| 6 |
Bölüm Okuma |
Galley Tanımı, Galley Hazırlıkları, Galley Türleri, Galley Ekipmanları ve Kontrolü |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
| 7 |
Bölüm Okuma |
İkram Şirketleri Tarafından Uçağa Yüklenen Malzemeler |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
| 8 |
Bölüm Okuma |
Ekonomi Sınıfı Servisi ve Business Class Servisi |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
| 9 |
Bölüm Okuma |
Uçak İçi İkram Hizmetleri Uygulamaları |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Bölüm Okuma |
Uçak İçi İkram Hizmetleri Uygulamaları |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
| 12 |
Bölüm Okuma |
DÜNYA MUTFAKLARI I |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
| 13 |
Bölüm Okuma |
DÜNYA MUTFAKLARI II |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
| 14 |
Bölüm Okuma |
DÜNYA MUTFAKLARI III |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
| 15 |
Bölüm Okuma |
Genel Tekrar |
Sunum,anlatım,soru-cevap |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |