1 |
Literatür araştırması |
Özleştirilerek yapılan hamurların yapımı |
Uygulama |
2 |
Literatür araştırması |
Mayalı hamurların yapımı |
Uygulama |
3 |
Literatür araştırması |
Pişirilerek yapılan hamurların yapımı |
Uygulama |
4 |
Literatür araştırması |
Bisküvi ve kurabiye hamurlarının yapımı |
Uygulama |
5 |
Literatür araştırması |
Çırpılarak yapılan hamurların yapımı |
Uygulama |
6 |
Literatür araştırması |
Tart ve kiş hamurlarının yapımı |
Uygulama |
7 |
Literatür araştırması |
Milföy hamurunun yapımı |
Uygulama |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür araştırması |
Tahıl tatlılarının yapımı |
Uygulama |
10 |
Literatür araştırması |
Mereng ve makaron yapımı |
Uygulama |
11 |
Literatür araştırması |
Sütlü tatlıların yapımı |
Uygulama |
12 |
Literatür araştırması |
Şerbetli tatlıların yapımı |
Uygulama |
13 |
Literatür araştırması |
Meyve tatlılarının yapımı |
Uygulama |
14 |
Literatür araştırması |
Çikolata yapımı |
Uygulama |
15 |
Literatür araştırması |
Yaş pastaların yapımı |
Uygulama |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |