TR EN

PASTANE ÜRÜNLERİ COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
ASP251 PASTANE ÜRÜNLERİ 3 4 2 4

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 Literatür araştırması Özleştirilerek yapılan hamurların yapımı Uygulama
2 Literatür araştırması Mayalı hamurların yapımı Uygulama
3 Literatür araştırması Pişirilerek yapılan hamurların yapımı Uygulama
4 Literatür araştırması Bisküvi ve kurabiye hamurlarının yapımı Uygulama
5 Literatür araştırması Çırpılarak yapılan hamurların yapımı Uygulama
6 Literatür araştırması Tart ve kiş hamurlarının yapımı Uygulama
7 Literatür araştırması Milföy hamurunun yapımı Uygulama
8 - ARA SINAV -
9 Literatür araştırması Tahıl tatlılarının yapımı Uygulama
10 Literatür araştırması Mereng ve makaron yapımı Uygulama
11 Literatür araştırması Sütlü tatlıların yapımı Uygulama
12 Literatür araştırması Şerbetli tatlıların yapımı Uygulama
13 Literatür araştırması Meyve tatlılarının yapımı Uygulama
14 Literatür araştırması Çikolata yapımı Uygulama
15 Literatür araştırması Yaş pastaların yapımı Uygulama
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -