| 1 |
Literatür araştırması |
Özleştirilerek yapılan hamurların yapımı |
Uygulama |
| 2 |
Literatür araştırması |
Mayalı hamurların yapımı |
Uygulama |
| 3 |
Literatür araştırması |
Pişirilerek yapılan hamurların yapımı |
Uygulama |
| 4 |
Literatür araştırması |
Bisküvi ve kurabiye hamurlarının yapımı |
Uygulama |
| 5 |
Literatür araştırması |
Çırpılarak yapılan hamurların yapımı |
Uygulama |
| 6 |
Literatür araştırması |
Tart ve kiş hamurlarının yapımı |
Uygulama |
| 7 |
Literatür araştırması |
Milföy hamurunun yapımı |
Uygulama |
| 8 |
Literatür araştırması |
Tahıl tatlılarının yapımı |
Uygulama |
| 9 |
Literatür araştırması |
Mereng ve makaron yapımı |
Uygulama |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Literatür araştırması |
Sütlü tatlıların yapımı |
Uygulama |
| 12 |
Literatür araştırması |
Şerbetli tatlıların yapımı |
Uygulama |
| 13 |
Literatür araştırması |
Meyve tatlılarının yapımı |
Uygulama |
| 14 |
Literatür araştırması |
Çikolata yapımı |
Uygulama |
| 15 |
Literatür araştırması |
Yaş pastaların yapımı |
Uygulama |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |