1 |
Ders materyallerinden işlenecek konuyu okumalı ve incelenmeli |
Ön hazırlıklar /Basit hamur ile börekler hazırlama |
Uygulama |
2 |
Ders materyallerinden işlenecek konuyu okumalı ve incelenmeli |
Ekmek dekorları |
Uygulama |
3 |
Ders materyallerinden işlenecek konuyu okumalı ve incelenmeli |
Ön hazırlıklar / Milföy hamuru hazırlama, Milföy hamuru ile yapılan ürünleri |
Uygulama |
4 |
Ders materyallerinden işlenecek konuyu okumalı ve incelenmeli |
Ön hazırlıklar / Ekmek çeşitleri hazırlama |
Uygulama |
5 |
Ders materyallerinden işlenecek konuyu okumalı ve incelenmeli |
Poğaça /Çörek /Simit Çeşitleri, Pizza çeşitlerini hazırlama |
Uygulama |
6 |
Ders materyallerinden işlenecek konuyu okumalı ve incelenmeli |
Ön hazırlıklar / Pişmiş hamurdan ürün hazırlanması |
Uygulama |
7 |
Ders materyallerinden işlenecek konuyu okumalı ve incelenmeli |
Ön hazırlıklar / Kek çeşitleri hazırlama |
Uygulama |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Ders materyallerinden işlenecek konuyu okumalı ve incelenmeli |
Yaş pasta hazırlama |
Uygulama |
10 |
Ders materyallerinden işlenecek konuyu okumalı ve incelenmeli |
Ön hazırlıklar / Kuru pasta hamurlarından ürünler hazırlamak |
Uygulama |
11 |
Ders materyallerinden işlenecek konuyu okumalı ve incelenmeli |
Sütlü tatlılar meyve tatlıları |
Uygulama |
12 |
Ders materyallerinden işlenecek konuyu okumalı ve incelenmeli |
Özel Türk tatlıları (Helva, Aşure vb.) hazırlama |
Uygulama |
13 |
Ders materyallerinden işlenecek konuyu okumalı ve incelenmeli |
Dondurma ve sorbe çeşitleri uluslararası mutfaklardan tatlı çeşitleri |
Uygulama |
14 |
Ders materyallerinden işlenecek konuyu okumalı ve incelenmeli |
Ön hazırlıklar, tart, tartölet, pay ve kiş hazırlama |
Uygulama |
15 |
Ders materyallerinden işlenecek konuyu okumalı ve incelenmeli |
Ön hazırlıklar, şekerleme ile süsleme, çikolata ile süsleme |
Uygulama |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |