TR EN

PRINCIPLES AND PRACTICES OF NUTRITION I COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
BEY145E PRINCIPLES AND PRACTICES OF NUTRITION I 1 6 4 6

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 Literatür tarama, Bireysel araştırma Besin, Beslenme ve Sağlık Anlatım, Tartışma
2 Literatür tarama, Bireysel araştırma Sürdürülebilir Beslenme Anlatım, Tartışma
3 Literatür tarama, Bireysel araştırma Ölçüm ve Pişirme Teknikleri pAnlatım, Tartışma
4 Literatür tarama, Bireysel araştırma Karbonhidratlar Anlatım, Tartışma
5 Literatür tarama, Bireysel araştırma Karbonhidratlar Anlatım, Tartışma
6 Literatür tarama, Bireysel araştırma Tahıllar Uygulama
7 Literatür tarama, Bireysel araştırma Proteinler Anlatım, Tartışma
8 - ARA SINAV -
9 Literatür tarama, Bireysel araştırma Proteinler Anlatım, Tartışma
10 Literatür tarama, Bireysel araştırma Yumurtalar Anlatım, Tartışma
11 Literatür tarama, Bireysel araştırma Et-Tavuk-Balık Uygulama
12 Literatür tarama, Bireysel araştırma Et-Tavuk-Balık Uygulama
13 Literatür tarama, Bireysel araştırma Süt ve Süt Ürünleri Uygulama
14 Literatür tarama, Bireysel araştırma Kurubaklagiller Uygulama
15 Literatür tarama, Bireysel araştırma Kurubaklagiller Anlatım, Tartışma
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -