TR EN

GARDE MANGER COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
GSY431 GARDE MANGER 5 4 2 5

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 Kitap okuma Soğuk mutfak nedir Uygulama
2 Kitap okuma Soğuk mutfakta iş akışı Uygulama
3 Kitap okuma Soğuk mutfak ürünleri Uygulama
4 Öğrenci ödev hazırlama Soğuk mutfakta kullanılan malzemeler Uygulama
5 Literatür araştırması Soğuk mutfakta sunumlar Uygulama
6 Literatür araştırması Ordövrler Uygulama
7 Öğrenci ödev hazırlama Kanepeler Uygulama
8 - ARA SINAV -
9 Kitap okuma Salatalar Uygulama
10 Kitap okuma Soğuk soslar Uygulama
11 Kitap okuma Zeytinyağlılar Uygulama
12 Öğrenci ödev hazırlama Şarküteri ürünleri Uygulama
13 Öğrenci ödev hazırlama Peynir tabağı Uygulama
14 Öğrenci ödev hazırlama Mezeler Uygulama
15 Kitap okuma Süslemeler Uygulama
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -