GARDE MANGER COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION
Code |
Name of the Course Unit |
Semester |
In-Class Hours (T+P) |
Credit |
ECTS Credit |
GSY431 |
GARDE MANGER |
5 |
4 |
2 |
5 |
WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY |
Week |
Preparatory |
Topics(Subjects) |
Method |
1 |
Kitap okuma |
Soğuk mutfak nedir |
Uygulama |
2 |
Kitap okuma |
Soğuk mutfakta iş akışı |
Uygulama |
3 |
Kitap okuma |
Soğuk mutfak ürünleri |
Uygulama |
4 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Soğuk mutfakta kullanılan malzemeler |
Uygulama |
5 |
Literatür araştırması |
Soğuk mutfakta sunumlar |
Uygulama |
6 |
Literatür araştırması |
Ordövrler |
Uygulama |
7 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Kanepeler |
Uygulama |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Kitap okuma |
Salatalar |
Uygulama |
10 |
Kitap okuma |
Soğuk soslar |
Uygulama |
11 |
Kitap okuma |
Zeytinyağlılar |
Uygulama |
12 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Şarküteri ürünleri |
Uygulama |
13 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Peynir tabağı |
Uygulama |
14 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Mezeler |
Uygulama |
15 |
Kitap okuma |
Süslemeler |
Uygulama |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |