1. YEAR | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1. SEMESTER | |||||||||
CODE | TITLE | PRECONDITION | LANGUAGE OF INSTRUCTION | A | P | L | C | ECTS | |
ASP101 | PİŞİRME YÖNTEMLERİ I | - | Türkçe | 2 | 2 | 0 | 3 | 6 | |
ASP103 | MUTFAK ORGANİZASYONU | - | Türkçe | 1 | 2 | 0 | 2 | 5 | |
ASP105 | MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 | |
ASP107 | HİJYEN VE SANİTASYON | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 | |
ATA101 | ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 | |
BIL101 | BİLGİ TEKNOLOJİLERİ | - | Türkçe | 0 | 2 | 0 | 1 | 2 | |
TRD101 | TÜRK DİLİ I | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 | |
YDL101 | YABANCI DİL I (İNG.) | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 | |
A:Academic, P:Practical, L:Laboratory, C:Credit | 17 | 30 |
1. YEAR | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2. SEMESTER | |||||||||
CODE | TITLE | PRECONDITION | LANGUAGE OF INSTRUCTION | A | P | L | C | ECTS | |
ASP102 | PİŞİRME YÖNTEMLERİ II | - | Türkçe | 2 | 2 | 0 | 3 | 6 | |
ASP104 | MENÜ PLANLAMA | - | Türkçe | 1 | 2 | 0 | 2 | 6 | |
ASP106 | MUTFAK ÜRÜNLERİ | - | Türkçe | 1 | 2 | 0 | 2 | 6 | |
ASP108 | EKMEK YAPIM TEKNİĞİ | - | Türkçe | 1 | 2 | 0 | 2 | 5 | |
ATA102 | ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 | |
TRD102 | TÜRK DİLİ II | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 | |
YDL102 | YABANCI DİL II (İNG.) | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 | |
A:Academic, P:Practical, L:Laboratory, C:Credit | 16 | 30 |
2. YEAR | |||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3. SEMESTER | |||||||||||||||
CODE | TITLE | PRECONDITION | LANGUAGE OF INSTRUCTION | A | P | L | C | ECTS | |||||||
- |
ALAN DIŞI SEÇMELİ-31 |
- | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
ASP201 | MESLEKİ UYGULAMALAR I | - | Türkçe | 0 | 8 | 0 | 4 | 5 | |||||||
ASP203 | PASTANE ÜRÜNLERİ | - | Türkçe | 2 | 2 | 0 | 3 | 4 | |||||||
ASP299 | YAZ STAJI | - | Türkçe | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | |||||||
- |
BÖLÜM SEÇMELİ Y-31 |
- | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
- |
BÖLÜM SEÇMELİ Y-32 |
- | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
- |
BÖLÜM SEÇMELİ Y-33 |
- | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
A:Academic, P:Practical, L:Laboratory, C:Credit | 15 | 30 |
2. YEAR | |||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
4. SEMESTER | |||||||||||||||
CODE | TITLE | PRECONDITION | LANGUAGE OF INSTRUCTION | A | P | L | C | ECTS | |||||||
- |
ALAN DIŞI SEÇMELİ Y-41 |
- | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
ASP202 | MESLEKİ UYGULAMALAR II | - | Türkçe | 0 | 8 | 0 | 4 | 5 | |||||||
ASP214 | SOĞUK MUTFAK | - | Türkçe | 2 | 2 | 0 | 3 | 5 | |||||||
- |
BÖLÜM SEÇMELİ Y-41 |
- | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
- |
BÖLÜM SEÇMELİ Y-42 |
- | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
- |
BÖLÜM SEÇMELİ Y-43 |
- | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 5 | |||||||
|
|||||||||||||||
A:Academic, P:Practical, L:Laboratory, C:Credit | 15 | 30 |
Total Credit : 63 , Total ECTS : 120 |
---|