TR EN

Ders Planı

1 . YARIYIL - ZORUNLU
KOD DERS ADI T U L K AKTS
ASP101 PİŞİRME YÖNTEMLERİ I 2 2 0 3 6
ASP103 MUTFAK ORGANİZASYONU 1 2 0 2 5
ASP105 MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ 2 0 0 2 5
ASP107 HİJYEN VE SANİTASYON 2 0 0 2 5
ATA101 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 2 0 0 2 2
BIL101 BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 0 2 0 1 2
TRD101 TÜRK DİLİ I 2 0 0 2 2
YDL101 YABANCI DİL I (İNG.) 3 0 0 3 3
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi
2 . YARIYIL - ZORUNLU
KOD DERS ADI T U L K AKTS
ASP102 PİŞİRME YÖNTEMLERİ II 2 2 0 3 6
ASP104 MENÜ PLANLAMA 1 2 0 2 6
ASP106 MUTFAK ÜRÜNLERİ 1 2 0 2 6
ASP108 EKMEK YAPIM TEKNİĞİ 1 2 0 2 5
ATA102 ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II 2 0 0 2 2
TRD102 TÜRK DİLİ II 2 0 0 2 2
YDL102 YABANCI DİL II (İNG.) 3 0 0 3 3
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi
3 . YARIYIL - ZORUNLU
KOD DERS ADI T U L K AKTS
- ALAN DIŞI SEÇMELİ-31 2 0 0 2 5
ASP201 MESLEKİ UYGULAMALAR I 0 8 0 4 5
ASP203 PASTANE ÜRÜNLERİ 2 2 0 3 4
ASP299 YAZ STAJI 0 0 0 0 1
- BÖLÜM SEÇMELİ Y-31 2 0 0 2 5
- BÖLÜM SEÇMELİ Y-32 2 0 0 2 5
- BÖLÜM SEÇMELİ Y-33 2 0 0 2 5
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi
4 . YARIYIL - ZORUNLU
KOD DERS ADI T U L K AKTS
- ALAN DIŞI SEÇMELİ Y-41 2 0 0 2 5
ASP202 MESLEKİ UYGULAMALAR II 0 8 0 4 5
ASP214 SOĞUK MUTFAK 2 2 0 3 5
- BÖLÜM SEÇMELİ Y-41 2 0 0 2 5
- BÖLÜM SEÇMELİ Y-42 2 0 0 2 5
- BÖLÜM SEÇMELİ Y-43 2 0 0 2 5
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi
3 . YARIYIL - SEÇMELİ
KOD DERS ADI T U L K AKTS
ASP206 DÜNYA MUTFAKLARI 1 2 0 2 5
ASP209 MESLEKİ İNGİLİZCE 2 0 0 2 5
ASP210 MUTFAK TARİHİ VE KÜLTÜRÜ 2 0 0 2 5
ASP211 YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 2 0 0 2 5
ASP212 ZİYAFET MUTFAĞI 1 2 0 2 5
ASP213 YÖRESEL MUTFAKLAR 1 2 0 2 5
ASP215 GIDA FORMÜLASYONLARI VE DUYUSAL ANALİZ 2 2 0 3 5
ASP216 YİYECEK İÇECEK MALİYETİ 2 0 0 2 5
ASP217 GIDA TEKNOLOJİSİ 3 0 0 3 5
ASP218 OTEL VE RESTORANTLARDA YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ 2 0 0 2 5
GEK101 GENEL EKONOMİ 3 0 0 3 5
GIR202 GİRİŞİMCİLİK 2 2 0 3 5
GIS101 GENEL İŞLETME 3 0 0 3 5
HTP111 HALKLA İLİŞKİLERE GİRİŞ 3 0 0 3 5
HTP112 REKLAMCILIĞA GİRİŞ 2 2 0 3 7
HTP113 İLETİŞİME GİRİŞ 3 0 0 3 6
IKP109 DAVRANIŞ BİLİMLERİ 2 0 0 2 5
ISG101 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 2 0 0 2 5
MYP204 İLK YARDIM 2 0 0 2 5
SOP103 SOSYOLOJİ 3 0 0 3 6
SOP105 PSİKOLOJİ 3 0 0 3 6
TKY101 TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ 3 0 0 3 5
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi
4 . YARIYIL - SEÇMELİ
KOD DERS ADI T U L K AKTS
ASP206 DÜNYA MUTFAKLARI 1 2 0 2 5
ASP209 MESLEKİ İNGİLİZCE 2 0 0 2 5
ASP210 MUTFAK TARİHİ VE KÜLTÜRÜ 2 0 0 2 5
ASP211 YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 2 0 0 2 5
ASP212 ZİYAFET MUTFAĞI 1 2 0 2 5
ASP213 YÖRESEL MUTFAKLAR 1 2 0 2 5
ASP215 GIDA FORMÜLASYONLARI VE DUYUSAL ANALİZ 2 2 0 3 5
ASP216 YİYECEK İÇECEK MALİYETİ 2 0 0 2 5
ASP217 GIDA TEKNOLOJİSİ 3 0 0 3 5
ASP218 OTEL VE RESTORANTLARDA YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ 2 0 0 2 5
GEK101 GENEL EKONOMİ 3 0 0 3 5
GIR202 GİRİŞİMCİLİK 2 2 0 3 5
GIS101 GENEL İŞLETME 3 0 0 3 5
HTP111 HALKLA İLİŞKİLERE GİRİŞ 3 0 0 3 5
HTP112 REKLAMCILIĞA GİRİŞ 2 2 0 3 7
HTP113 İLETİŞİME GİRİŞ 3 0 0 3 6
IKP109 DAVRANIŞ BİLİMLERİ 2 0 0 2 5
ISG101 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 2 0 0 2 5
MYP204 İLK YARDIM 2 0 0 2 5
SOP103 SOSYOLOJİ 3 0 0 3 6
SOP105 PSİKOLOJİ 3 0 0 3 6
TKY101 TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ 3 0 0 3 5
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi