TR EN

PASTACILIK TEKNİKLERİ I COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
PEP153 PASTACILIK TEKNİKLERİ I 1 4 2 6

KEY LEARNING OUTCOMES OF THE COURSE UNIT (On successful completion of this course unit, students/learners will or will be able to)

Temel olarak pastacılık teknikleri ile ilgili tanım ve kavramları, kullanılan ekipmanları öğrenir
Pastacılık tekniklerinde kullanılan krema çeşitlerini ve kullanım amaçlarını, pastacılık ürünlerinde renk, desen ve süsleme uygulamalarını öğrenir ve bilgi sahibi olur
Pastacılık teknikleri ile ilgili güncel gelişmeleri takip edebilir, uygulayabilir ve hijyen ve kalite süreçlerini bilir
Pastacılık teknikleri ile ilgili ile ilgili temel, güncel ve uygulamalı bilgilere sahip olur. Şeker hamuru ile yapılan dekorlar hakkında bilgi sahibi olur