Code | Name of the Course Unit | Semester | In-Class Hours (T+P) | Credit | ECTS Credit |
---|---|---|---|---|---|
ASP214 | COLD KITCHEN | 4 | 4 | 3 | 5 |
KEY LEARNING OUTCOMES OF THE COURSE UNIT (On successful completion of this course unit, students/learners will or will be able to) |
---|
Soğuk mutfak terimlerini tanımlar. |
Soğuk mutfak tekniklerini tanımlar. |
Soğuk soslar yapımında kullanılan teknikleri tanımlar. |
Soğuk sosların yapımını uygular. |
Farklı kültürlere ait soğuk çorba teknikleri ile ilgili kavramları tanımlar. |
Soğuk çorba yapım tekniklerini uygular. |
Meze, salata, soğuk ordövr, zeytinyağlı yemek hazırlama ile ilgili kavramları tanımlar. |
Meze, salata, soğuk ordövr, zeytinyağlı yemek tekniklerini uygular. |
Soğuk büfe menüsü ve kurulumunu tasarlar. |