Tayfur, M. (2014). Diyetisyenin çalışma rehberi. Hatiboğlu Yayıncılık. |
Tayfur, M. (2014). Dünyada ve Türkiye’de beslenme ve diyetetik eğitim-öğretimi, diyetisyenin meslek etiği. Hatiboğlu Yayıncılık. |
Diyetisyenin Çalışma Rehberi(ed: Muhittin TAYFUR).Hatipoğlu yayınları.1. Baskı.2014. |
Mahan, L. K., Raymond, J. L., & Escott-Stump, S. (2020). Krause’s food & the nutrition care process (15th ed.). Elsevier. |
Academy Quality Management Committee (2018). Academy of Nutrition and Dietetics: Revised 2017 Scope of Practice for the Registered Dietitian Nutritionist. Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics, 118(1), 141–165. https://doi.org/10.1016/j.jand.2017.10.002 |
Eldemir, K., Güçlü Gündüz, A. R. Z. U., Eldemir, S., Saygılı, F., Özkul, Ç., & İrkeç, C. The Effect Of Pılates-Based Telerehabılıtatıon Traınıng On Physıcal Performance And Qualıty Of Lıfe In Multıple Sclerosıs: A Pılot Study. |