Code | Name of the Course Unit | Semester | In-Class Hours (T+P) | Credit | ECTS Credit |
---|---|---|---|---|---|
BEY248 | FOOD MICROBIOLOGY AND FOOD SAFETY | 4 | 4 | 3 | 4 |
SOURCE MATERIALS & RECOMMENDED READING |
---|
Buzrul, S. (Ed.). (2024). Gıda mikrobiyolojisi (1. baskı). Akademisyen Kitabevi. https://doi.org/10.37609/akya.3242 |
Erkmen, O. (Ed.). (2021). Gıda mikrobiyolojisi (6. baskı). Efil Yayınları. |
Erol, İ. (2022). Gıda hijyeni ve mikrobiyolojisi. Nobel Tıp Kitabevleri. |
Ray, B., Bhunia, A., & Heperkan, D. (2016). Temel gıda mikrobiyolojisi. Nobel Akademik. |
Tayar, M., & Hecer, C. (2015). Gıda mikrobiyolojisi. Dora Basım Yayın. |