| Aslan, D. (2021). Halk sağlığı ve beslenme. Hipokrat Yayıncılık. |
| Baysal, A. (2009). Beslenme (12th ed.). Hatiboğlu Basım ve Yayım. |
| Baysal, A., ve ark. (2018). Diyet el kitabı. Hatiboğlu Yayınevi. |
| Bilici, S. (Ed.). (2021). Toplu beslenme sistemleri. Hedef Yayıncılık ve Mühendislik. |
| Gibson, R. S. (2005). Principles of nutritional assessment. Oxford University Press. |
| Holli, B., & Beto, J. (2014). Nutrition counseling and education skills for dietetics professionals (6th ed.). Wolters Kluwer, Lippincott Williams & Wilkins. |
| Mahan, L. K., Escott-Stump, S., Raymond, J. L., & Krause, M. V. (2012). Krause's food & the nutrition care process [E-book]. Elsevier Health Sciences. |
| Payne-Palacio, J., & Theis, M. (2005). Introduction to foodservice (10th ed.). Pearson. |