1 |
Literatür taraması |
Gıda Sektöründe Yeni/İnovatif Ürün Geliştirme Süreci |
Anlatım |
2 |
Literatür taraması |
İnstant Gıda Üretimi |
Anlatım |
3 |
Literatür taraması |
Uzayda Gıda Teknolojisi |
Anlatım |
4 |
Literatür taraması |
GDO’lu Gıdalar |
Anlatım |
5 |
Literatür taraması |
Helal Gıda |
Anlatım |
6 |
Literatür taraması |
Sürdürülebilir Gıda Atık Yönetimi |
Anlatım |
7 |
Literatür taraması |
Nörogastronomi |
Anlatım |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür taraması |
Mikroorganizmaların Lezzete Katkısı |
Anlatım/Uygulama |
10 |
Literatür taraması |
Çay Teknolojisi ve Duyusal Değerlendirme |
Anlatım/Uygulama |
11 |
Literatür taraması |
3D Yazıcı ile Gıda Üretimi |
Anlatım |
12 |
Literatür taraması |
Alkolsüz İçecek Uygulaması |
Anlatım/Uygulama |
13 |
Literatür taraması |
Fonksiyonel Gıdalar |
Anlatım |
14 |
Literatür taraması |
Gıda ve Elitizm |
Anlatım |
15 |
Literatür taraması |
Sosyal İletişim Araçlarının Diyet Kritiği |
Anlatım |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |