1 |
Kitap Okuma |
Yiyecek içecek organizasyonlarının zorluğu, uygulanacak servis usulünün belirlenmesi |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
2 |
Kitap Okuma |
Serviste kullanılacak araçlar |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
3 |
Literatür Araştırması |
Dünya servisleri |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
4 |
Güncel Sektör Araştırması |
Fransız, İngiliz, Rus servisleri |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
5 |
Kitap Okuma |
Karma servis, çorba servisi |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
6 |
Kitap Okuma |
Hamur işlerinin servisi ve ramazan sofrası |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
7 |
Kitap Okuma |
Peynir, salata, flambe, istiridye servisi |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Kitap Okuma |
Ziyafetlerde protokol ve servis düzenleri |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
10 |
Kitap Okuma |
Konuk tipleri ve davranışları |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
11 |
Makale Okuma |
Misafir ağırlama teknikleri |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
12 |
Araştırma |
Peçete katlama |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması |
13 |
Kitap Okuma |
Yiyecek içecek servisi |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
14 |
Kitap Okuma |
Hijyen, sanitasyon ve çöpler |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
15 |
Kitap Okuma |
Bar servis teknikleri |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |