1 |
Literatür İncelemesi, Okuma |
Y-İ sektörü, yönetimi ve fonksiyonları |
Soru-Cevap, Tartışma |
2 |
Literatür İncelemesi, Okuma |
Ziyafet, anlamı ve kapsamı |
Soru-Cevap, Tartışma |
3 |
Literatür İncelemesi, Okuma |
Y-İ işletmelerinde fiyatlandırma |
Soru-Cevap, Tartışma |
4 |
Literatür İncelemesi, Okuma |
Coffee break menüsü hazırlama |
Soru-Cevap, Tartışma |
5 |
Literatür İncelemesi, Okuma |
Ziyafetlerde organizasyon, yönetim ve koordinasyon |
Soru-Cevap, Tartışma |
6 |
Literatür İncelemesi, Okuma |
Ziyafet bölümünün diğer birimler ile ilişkisi, koordinasyonu ve denetimi |
Soru-Cevap, Tartışma |
7 |
Literatür İncelemesi, Okuma |
Büfe ve kokteyl organizasyonu |
Soru-Cevap, Tartışma |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür İncelemesi, Okuma |
Kokteyl menüsü hazırlama |
Soru-Cevap, Tartışma |
10 |
Literatür İncelemesi, Okuma |
Y-İ üretim süreci |
Soru-Cevap, Tartışma |
11 |
Literatür İncelemesi, Okuma |
Y-İ üretim sürecinde denetleme aşamaları ve iş gücü maliyeti kontrolü |
Soru-Cevap, Tartışma |
12 |
Literatür İncelemesi, Okuma |
Açık büfe menüsü hazırlama |
Soru-Cevap, Tartışma |
13 |
Literatür İncelemesi, Okuma |
Ziyafet organizasyonu pazarlaması |
Soru-Cevap, Tartışma |
14 |
Literatür İncelemesi, Okuma |
Y-İ işletmelerinde hijyen ve sanitasyon |
Soru-Cevap, Tartışma |
15 |
Literatür İncelemesi, Okuma |
Baby shower, kına, çay saati ve parti menüleri hazırlama |
Soru-Cevap, Tartışma |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |