Her yıl daha hızlı büyüyen havacılık sektöründe açılan yeni hatlar, uçak sayısının artmasıyla birlikte ihtiyaç durulan harekat yönetici sayısı da her geçen gün artmaktadır. Önümüzdeki yıllarda daha da artması beklenmektedir.
Uçuş harekat uzmanı veya uçuş hareket yöneticisi olanlar, tarifeli veya tarifesiz yolcu taşımacılığı yapan havayolları, yük ve posta taşıyan hava taşımacılığı işletmeleri ve havaalanlarında iş imkanı bulabilirler.
TYT taban puanı ile öğrenci alan önlisans programlarına geçiş yapabilir.
Havacılık Yönetimi
STAJ OLANAKLARI
Gelişim Üniversitesi olarak en önemli hedeflerimizden birisi öğrencilerimizin istihdam edilebilirliğini sağlamak ve yüksek nitelikli insan kaynağı olarak yetiştirebilmektir.
Bu hedef doğrultusunda özel sektör ile kurumsal iş birliği çalışmaları yapılarak; öğrencilerimizin, eğitimlerinin belirli aşamalarında özel sektör kuruluşlarında dönemsel çalışmalar yapabilmelerine olanak sağlanmaktadır.
Bu sayede öğrencilerimize teorik bilgilerini pratiğe çevirme olanağı sunmakla birlikte kendilerini hayata ve iş dünyasına daha iyi hazırlama konusunda yardımcı olunmaktadır.
Gelişim Üniversitesi öğrencilerinin birer dünya vatandaşı olarak niteliklerinin geliştirilmesi ve okurken iş tecrübesi edinebilmelerine yardımcı olabilmek adına, kariyer merkezi aracılığı ile öğrencilerimizin staj yapmalarına yardımcı olunmaktadır.
Öğrencilerimizin staj yapabilecekleri örnek kurum/kuruluş listesi,